#Românii au talent

VIDEO Steve Ant, grecul șarmant care a ridicat-o pe Andra de pe scaun. Ce a putut să-i spună Bobonete

22 aprilie 2022 20:20   PrimeTime
Ultima actualizare:

În Vinerea Mare, telespectatorii PRO TV au avut parte de momente spectaculoase, într-o nouă ediție a show-ului "Românii au talent". Și nu doar conaționalii noștri au demonstrat că sunt înzestrați, ci și cei veniți de pe alte meleaguri. Un grec frumușel a cucerit-o pe Andra.

"Aia-i, tatiii!", a exclamat Andra, în momentul în care Steve Ant a avut primele acorduri de chitară și a început să cânte o celebră melodie grecească. A cântat în trei limbi, română, greacă și engleză, și a ridicat și sala în picioare, nu numai pe Andra. Jurata a sărit din scaun, a ridicat brațele în aer și s-a simțit ca la un concert.

Mihai Bobonete: "Câteva gagici s-au dat pe spate acum, vineri seară"

La finalul reprezentației, Steve Ant (26 de ani) a primit numai laude, iar juratul Mihai Bobonete i-a făcut și câteva complimente. "Vreau să îți spun, Steve, că era cât pe aici să îți ratezi seara și să mi-o ratezi și mie. Deci când ai început cu aia, prima melodie... Eu înțeleg, s-a cântat frumos, a fost chitară, a fost voce, dar aș putea să trec lejer pe lângă.

Când ai început, tată, să cânți în grecește, acolo s-a văzut adevărata ta valoare. Aș fi început cu asta, fără doar și poate. Tu ești și tinerel, și frumușel, câteva gagici s-au dat pe spate acum, vineri seară. «L-ați văzut pe grecul ăla de la Românii au talent? Mamă, mamă ce golden buzz i-aș fi dat»", a spus, Bobonete, în stilu-i caracteristic.

Steve Ant, grecul îndrăgostit de România

Steve Ant a povestit că dragostea pentru chitară a moștenit-o de la tatăl său, pe când avea 10 ani. S-a mutat acum un an și jumătate în România și a cântat prin restaurante, până când restricțiile anti-covid i-au blocat și lui activitatea. Spune că îi place mai mult în România decât în Grecia, iar de la noi îl admiră pe Connect-R. I-a fost greu la început, pentru că nu cunoștea limba, însă dragostea l-a făcut să învețe. S-a îndrăgostit de o fată care nu știa engleză, așa că a fost el nevoit să învețe românește.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe