Victorie pentru Emma Răducanu. Hărțuitorul ei a fost condamnat

23 februarie 2022 13:51   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Emma Răducanu a avut parte de un episod cumplit anul trecut când un bărbat a hărțuit-o constant prezentându-se zi de zi în fața casei sale. Judecătorii au dat în sfârșit sentința. 

Individul care a hărțuit-o pe tenismena de origine română, Emma Răducanu anul trecut, a fost condamnat definitiv de către un tribunal din Marea Britanie. 

Potrivit autorităților, bărbatul a mers de trei ori la casa lui Răducanu, între 1 noiembrie și 4 decembrie, manifestând un comportament extrem de ciudat.

Acesta a fost surprins în timp ce împodobea un brad în grădina din fața casei jucătoarei de tenis, Ema Răducanu, și chiar i-a lăsat un cadou pe verandă.

De asemenea, individul a lăsat un buchet de flori cu un bilet în care-și exprima sentimentele față de Răducanu, iar cu altă ocazie, a desenat o hartă pentru a arăta cele „23 de mile” pe care le-a parcurs de acasă până la locuința tenismenei.

Bărbatul, originar din Nepal, a fost arestat după ce tatăl Emmei Răducanu a fost alertat de imaginile surprinse de camerele de luat vederi

În cazul individului care a hărțuit-o pe jucătoarea de tenis, judecătorul a dat un ordin de restricție de cinci ani și l-a condamnat la muncă în folosul comunității pentru 18 luni.

Individul nu are voie să iasă din casă vreme de opt săptămâni între orele 21:00 și 6:00 și va fi monitorizat cu o brățară electronică, notează metro.co.

Emma Răducanu a fost de-a dreptul îngrozită de individ

Jucătoarea de tenis, de origine română, Emma Răducanu, a vorbit despre experiența ei îngrozitoare de a fi urmărită de bărbatul care era de fapt un agent de livrare de la Amazon. Vedeta tenisului a declarat anul trecut pentru presa britanică că nu se mai simte în siguranță în propria ei casă.

Tatăl Emmei, Ian, l-a urmărit pe Magar cu mașina lui până la stația de autobuz, unde a sunat la poliție.

Am primit o notificare pe telefon de la soneria Nest. Spunea că cineva era în fața casei. Am ieșit afară și am văzut un bărbat care stătea pe trotuar. A început să fugă.”, a spus tatăl tenismenei. 

Emma Răducanu a devenit celebră anul trecut când a ajuns în turul patru al turneului său inaugural de la Wimbledon, la doar 18 ani și a fost clasată printre primele. 

Deși este româncă la origini, Emma Răducanu a crescut în Marea Britanie și este considerată prima britanică care s-a clasat atât de sus în ultimii 44 de ani.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

Mai multe