Mihai Leu, diagnosticat anterior cu cancer, din nou la spital. Care este acum starea lui de sănătate

4 iunie 2024 20:16   Alte sporturi

Mihai Leu s-a prezentat din nou la Institutul Clinic Fundeni, pentru a doua oară în ultima lună. Doctorul său, Prof. Irinel Popescu, a oferit detalii despre starea de sănătate a fostului campion național la raliuri.

Fostul campion mondial la box și campion național la raliuri, Mihai Leu, a fost adus de urgență luni seara la Institutul Clinic Fundeni și a fost preluat de cunoscutul medic Prof. Irinel Popescu, după ce pacientul a afirmat că a vomitat de mai multe ori pe parcursul zilei.

Fostul pugilist a primit tratament medicamentos și s-a stabilizat

Evoluția sa în dimineața aceasta este favorabilă, a declarat chiar medicul care îl îngrijește, pentru Antena 3 CNN.

I s-a administrat lichid pentru hidratare, nu mai prezintă simptome de vărsături și i s-a restabilit tranzitul intestinal. Cu toate acestea, profesorul a menționat că cel mai probabil pacientul va fi ținut internat o perioadă mai lungă. Nu exclude posibilitatea unei spitalizări pe toată durata verii, astfel încât să se evite repetarea unui astfel de episod.

Pe 11 mai fostul campion a fost adus tot la Fundeni, din cauza unor complicații apărute după intervenția chirurgicală suferită în această primăvară la Spitalul Militar din București.

Cancerul lui Mihai Leu a recidivat

Sportivul a suferit o intervenție chirurgicală în luna aprilie la Hunedoara din cauza unei complicații apărute în legătură cu cancerul de colon pe care l-a avut acum 10 ani.

În 2014, Mihai Leu a primit o veste teribilă. Campionul la box și raliu a fost diagnosticat cu cancer la colon și a fost nevoit să petreacă două luni într-un spital din Viena, unde a suferit două operații și a urmat chimioterapie.

Cu toate acestea, Leu a descoperit că boala gravă pe care o avusese în trecut a reapărut și a suferit o intervenție chirurgicală la Hunedoara.

Ulterior, deoarece lucrurile nu s-au desfășurat prea bine, el a ajuns la București, la Spitalul Fundeni, sub îngrijirea reputatului doctor Irinel Popescu, cel care l-a tratat și acum un deceniu.

„Sunt bine acum. Vă mulțumesc că mă aveți în gând. Am fost internat la Hunedoara și am avut o complicație. Acum sunt sub supravegherea domnului doctor Irinel Popescu. Nu îmi place să vorbesc despre asta. Sunt optimist, lucrurile par să fie în regulă”, a declarat Mihai Leu pentru ProSport în luna mai.

Mai multe