Veste minunată! Camelia Potec va deveni mamă, pentru a doua oară. Prima imagine cu burtica de gravidă

17 iulie 2023 7:17   Alte sporturi

Fosta campioană olimpică la natație, Camelia Potec, este în culmea fericirii. În urmă cu puțin timp, ea le-a dat fanilor săi din mediul online o veste excelentă.

Așadar, Camelia Potec a anunțat, luni dimineață, că este însărcinată cu cel de-al doilea său copil. Cu această ocazie, fosta campioană a publicat și prima poză cu burtica de gravidă.

„Încep săptămâna prin a confirma că sunt însărcinată cu cel de-al doilea copil. Iubesc copiii și am simțit cât de binecuvântată sunt atunci când a venit pe lume Caelia-Ioana.

De atunci, mi-am dorit pentru ea o surioară sau un frățior. Iată că astăzi, la cei 41 de ani ai mei, visul de a rămâne din nou însărcinată, s-a îndeplinit 😇”, a scris Camelia Potec, pe Facebook.

A intrat deja în trimestrul al treilea de sarcină

Deși a intrat deja în cel de-al treilea trimestru de sarcină, Camelia Potec a decis abia acum să anunțe pe toată lumea, pentru că primele două au fost mai dificile.

„Am decis sa nu anunț până în acest moment pentru a mă proteja și a fi sigură că totul este bine. Nu mi-a fost deloc ușor în primele 2 trimestre de sarcină.

Acum, totul este ok! Am intrat în ultimul trimestru! Vă mulțumesc tuturor pentru înțelegere și îmi cer scuze celor cărora nu am putut să le confirm când m-au întrebat 🤗.

Suntem extrem de fericiți! Așteptăm cu sufletul la gură să apară această minune în viața noastră!”, a încheiat Camelia Potec.

Ce planuri de viitor avea Camelia Potec, la începutul anului

La cei 41 de ani pe care i-a adunat în februarie, Camelia Potec se declara un om împlinit, dar nimic parcă nu avea să o pregătească pentru cel de-al doilea copil.

„Am ajuns la o vârstă frumoasă. Începe cu 4, cifra care m-a urmărit toată viață, nu mi-a plăcut niciodată locul 4, dar am avut parte de el, dar anul acesta am si un 1, locul meu preferat ca sportiv și ca manager”, a mai spus fosta mare înotătoare a României.

Mai multe