Ce reacție a avut mama lui Ianis Hagi, la dansul mirilor. Soția lui Gică Hagi a uimit toti invitații. VIDEO

15 iulie 2024 13:53   Fotbal intern

Ianis Hagi și Elena Tănase s-au cununat religios duminică, 14 iulie. Evenimentul a avut loc la Biserica Sfântul Visarion din București, iar apoi cei doi, împreună cu peste 700 de invitați, au sărbătorit la Domeniul Știrbey.

Ianis Hagi și Elena Tănase formează un cuplu foarte discret. Fiul renumitului fotbalist Gheorghe Hagi a anunțat în vara anului 2023 logodna cu partenera sa. Cererea în căsătorie a avut loc într-un cadru romantic, la Paris.

Cei doi s-au căsătorit civil pe 25 decembrie 2023, în prima zi de Crăciun. Peste 400 de invitați au fost prezenți la o festivitate organizată la un restaurant din București pentru a celebra dragostea lor.

Cei doi tineri miri au avut multe momente inedite în timpul evenimentului de aseară, unul dintre ele fiind celebrul dans al mirilor. 

Au ales o melodie îndrăgită de mulți români, „Vals”, interpretată de Smiley. Desigur, marele eveniment a fost onorat de prezența artistului însuși, care a cântat piesa pe scena amplasată la Domeniul Știrbey.

Pe internet au apărut imagini cu mama lui Ianis, care este vizibil emoționată și fredonează versurile celebrei piese a lui Smiley. 

Ceremonie cu 8 camioane de flori și 3000 de lumănări

Pentru petrecerea de la Palatul Știrbey, mirii au optat pentru un decor spectaculos în tonuri de alb și verde. Nu mai puțin de opt camioane de flori au fost pregătite de Nicu Bocancea și echipa sa formată din 60 de persoane. Aleea de intrare a mirilor a măsurat 50 de metri și a fost iluminată de 3000 de lumânări.

Invitații au fost așezați la 50 de mese decorate cu lumânări. Mii de flori și plante, integrate în construcții florale de vară, precum hortensii, trandafiri de grădină, delphinium, matiola, eustoma, panicum, limonium, eucalipt, iederă și tuberoze, au creat un tablou elegant, romantic și de basm, completat de mii de lumânări aranjate creativ.

„Ne-am propus să aducem frumusețea naturii în interiorul locației de nuntă. Cortul transparent, amplasat într-o poieniță din cadrul Domeniului Știrbey, este înconjurat de o pădure superbă, plină de copaci seculari, stejari și platani de 200 de ani, înalți de 30 de metri.

Astfel, am încercat să integrăm interiorul cortului în contextul exterior, creând construcții florale suspendate, asimetrice, vegetative, rotunde, în cromatica alb-verde, pentru un efect fluid, de plutire la adierea vântului. Acestea au fost concepute pentru a umple spațiul de sus în jos, oferind libertate de socializare invitaților și echilibrând estetic întregul tablou,” a declarat Bocancea.

Mai multe