Cine este Elena Tănase, soția lui Ianis Hagi. Cei doi fac nuntă mare la Palatul Știrbey

Acest weekend aduce unul dintre cele mai așteptate evenimente mondene ale anului: cununia religioasă a Elenei și a lui Ianis Hagi, care va avea loc în București duminica aceasta. Iată cine este Elena Tănase, soția lui Ianis.

 Elena Tănase, soția lui Ianis Hagi
Elena Tănase, soția lui Ianis Hagi

Cine este Elena Tănase, soția lui Ianis Hagi

Elena Tănase, în vârstă de 24 de ani, locuiește în Constanța și este de origine aromână. A absolvit Colegiul Național Mircea cel Bătrân, una dintre cele mai renumite școli din oraș. Potrivit presei, Elena provine dintr-o familie înstărită. Tatăl său, Dimciu-Palavoti Tănase, este un om de afaceri de succes, activând atât în sectorul construcțiilor, cât și în agricultură. Se pare că Gheorghe Hagi, legendarul fotbalist, este un prieten apropiat al tatălui ei, fiind văzut la botezul copilului fratelui Elenei.

Deși sunt împreună de mult timp, Ianis Hagi și Elena Tănase au făcut publică relația lor abia în decembrie 2022, când au postat primele fotografii împreună. Ianis a cerut-o de soție anul trecut, în iunie, pe Elena la Paris, într-un cadru deosebit. Ianis Hagi  a organizat prima petrecere pentru logodna cu Elena Tănase, la Constanța, pe 16 octombrie 2023.

Cine este Elena Tănase, soția lui Ianis Hagi
Cine este Elena Tănase, soția lui Ianis Hagi

Ulterior data de 25 decembrie 2023, în prima zi de Crăciun, Ianis Hagi s-a cununat cu Elena Tănase, eveniment la care au participat aproximativ 400 de persoane. Cununia civilă a avut loc într-un local select din Nordul Capitalei, unde au petrecut o noapte ca în povești.

Acum, Ianis Hagi și Elena Tănase se pregătesc pentru cel mai emoționant eveniment din viața lor. Cei doi tineri îndrăgostiți își vor uni destinele, în fața lui Dumnezeu, duminică, 14 iulie, chiar în ziua finalei Campionatului European din Germania. Urmează o petrecere grandioasă alături de familie și prieteni la Palatul Știrbey.

La petrecerea care va începe duminică, la ora 19:00, sunt așteptați peste 750 de invitați, printre care figuri importante ale sportului românesc, precum Ilie Năstase, Cristi Chivu, Ilie Dumitrescu și Radu Drăgușin. Cortul amplasat pe pajiștea de la Domeniul Știrbey Vodă va avea o suprafață de aproximativ 1.200 m². Ianis și Elena i-au ales ca nași pe Naciadis Costel și Andreea, un cuplu de afaceriști din Constanța. Costel este fiul lui Tănase Naciadis, nașul lui Gică Hagi, potrivit as.ro.

Înainte de evenimentul special din acest weekend, viitorii miri și părinții lor au împărtășit câteva gânduri. Părinții Elenei le urează tinerilor toată fericirea din lume, în timp ce Ianis Hagi își recunoaște emoțiile în pragul nunții și spune că i-a făcut pe plac iubitei sale.

Elena mi-a spus să găsim ceva frumos. La noi nunțile se fac într-un număr cât mai mare și oamenii de la Palatul Știrbey au putut să ne pună pe tavă tot ce ne-am dorit.”, a spus Ianis pentru Observator.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Jennifer Lopez și Ben Affleck profimedia 0874148830 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
cristi borcea operatii 3 jpg
banner dragos bucur png
julia fox profimedia jpg
KIM KARDASHIAN INSTA jpg
Banner Julia Chelaru
alain delon loubou jpg jpeg
Ce surpriză a primit Georgiana Lobonț de la soțul ei
adela popescu si radu valcan instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net