Cum s-au cunoscut, de fapt, Gică Hagi și soția sa, Marilena. Cu ce se ocupă partenera „regelui”

Gică Hagi și Marilena trăiesc o poveste de dragoste ce pare să nu aibă sfârșit. În timp ce el este cunoscut la nivel internațional, soția sa a stat departe de lumina reflectoarelor, motiv pentru care mulți se întreabă cine este și cu ce se ocupă, de fapt, aceasta. 

Gică Hagi alături de soția sa Marilena / Sursă foto: captură orange sport
Gică Hagi alături de soția sa Marilena / Sursă foto: captură orange sport

Cum s-au cunoscut Gică Hagi și soția sa. Cu ce se ocupă Marilena

Gică Hagi și Marilena formează un cuplu din anul 1993 și au spus „Da” în fața altarului la 4 ani după ce fotbalistul a divorțat de prima sa soție, Lena Celnicu. În cadrul unui interviu, Marilena a dezvăluit că l-a cunoscut pe sportiv prin intermediul unor prieteni comuni, iar prima lor întâlnire a avut loc într-un restaurant. La început și-au ținut relația secretă, însă pe parcurs și-au arătat iubirea și în fața celorlalți.

„Eram studentă în anul II și venea să mă ia de la facultate. Își parca mașina pe o străduță îndepărtată, ca să nu ne vadă cineva sau să afle părinții mei. Totuși, n-am rezistat prea mult și i-am spus surorii mele cu cine am ieșit. Am păstrat amândouă secretul până la prima mea ieșire în public alături de Gică. Era o petrecere machidonească. Toată lumea a fost surprinsă. Nu știau de unde am răsărit”, a mărturisit Marilena Hagi, conform Newsweek.

Marilena Hagi a stat departe de ochii curioșilor, punând mai mult accent pe viața de familie. Soția lui Gică Hagi și-a crescut cei doi copii în liniște, până în momentul în care Ianis și Kira au pornit pe propriul lor drum. Femeia se ocupă de gestionarea agenției de publicitate a fiului ei și totodată este administrator al firmei acestuia. Mai mult, aceasta este asociat al companiei Hagi Sport SRL.

„Avem o relație frumoasă, e prea frumos”

Despre soția sa, Gheorghe Hagi are numai cuvinte de laudă. Sportivul susține că este o femeie puternică și că alături de ea, totul a fost mai ușor în viață.

 „Femeile sunt mai puternice ca noi. Noi le avem pe ale noastre, dar ele sunt mult mai puternice, din ce am văzut eu. Am văzut-o pe soția mea la naștere. La Ianis, am fost în sala de naștere. La Kira, eram plecat și nu am putut. Dar la Ianis n-a vrut să nască până n-am venit eu. E puternică de tot. Alături de ea, nimic n-a fost greu pentru mine.

Soția nu s-a gândit să-mi spună vreodată ceva în legătură cu investiția în fotbal. Avem o relație frumoasă, e prea frumos. Ea mă înțelege cel mai bine, mă tolerează. Cu siguranță e cel mai bun prieten pe care îl am. Mai am pandalii de-ale mele”, a mărturisit Gică Hagi pentru orangesport.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
sala de judecata jpg
image
image
image
image
image
image
lidia buble jpg
Banner Biu Marquetti
Banner Aurel Pădureanu
cleopatra stratan edward sanda instagram jpg
Banner Livia Graur
tori spelling costum baie profimedi jpg
Banner Zannidache
george michael profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net