Vedeta care nu a fost invitată la cununia lui Ianis Hagi. Cum a reacționat după eveniment: „O fi fost pe bani mulți”

Pe data de 25 decembrie 2023, în prima zi de Crăciun, Ianis Hagi s-a cununat cu Elena Tănase, eveniment la care au participat aproximativ 400 de persoane. Însă, pe lista de invitați nu a figurat și fosta glorie a clubului Rapid, Rică Răducanu. Ce mesaj i-a transmis fostul fotbalist lui Gică și Ianis Hagi?

Rică Răducanu nu a fost invitat la cununia civilă a lui Ianis Hagi / Foto: Instagram
Rică Răducanu nu a fost invitat la cununia civilă a lui Ianis Hagi / Foto: Instagram

Rică Răducanu (77 de ani) a lipsit de pe lista de invitați de la cununia civilă a lui Ianis Hagi. Fiul lui Gică Hagi și partenera acestuia, Elena Tănase, s-au cununat civil, pe data de 25 decembrie 2023, eveniment grandios, unde au petrecut alături de familie și apropiați. Aproximativ 400 de persoane au fost alături de cei doi.

Bineînțeles, printre cei prezenți s-au numărat, așa cum era de așteptat, numai nume mari din fotbalul românesc, precum Gică Popescu, Gigi Becali sau Gabi Balint. Însă, celebrul portar al Rapidului, Rică Răducanu, a fost absent. Fostul mare fostbalist a recunoscut că nu este unul dintre apropiații familiei lui Gică Hagi. Deși regretă că nu a fost chemat la eveniment, el i-a transmis un mesaj lui Ianis și chiar i-a oferit câteva sfaturi:

Rică Răducanu: „Eu nu sunt de-ai casei”

Ce mesaj i-a transmis Rică Răducanu lui Ianis Hagi / Foto: Facebook
Ce mesaj i-a transmis Rică Răducanu lui Ianis Hagi / Foto: Facebook

„Gică Hagi nu e din generația mea, eu nu sunt de-ai casei, nu, nu m-a invitat. A fost o petrecere frumoasă, din ce am văzut și am auzit. Acolo, o fi fost pe bani mulți, nu știu, dar, dacă mă chemau, poate că dădeam și eu măcar jumătate din sumă. Îi urez mirelui Ianis, care e un fotbalist talentat, să fie sănătos, să țină familia unită, precum tatăl lui, Gică Hagi. Să țină însă și de banii câștigați căci, uite, mâine-poimâine ajunge așa, ca noi, la bătrânețe și nu are ceva pus deoparte”, a declarat Rică Răducanu, pentru playtech.ro.

Ianis Hagi (24 de ani) a organizat prima petrecere pentru logodna cu Elena Tănase (24 de ani), la Constanța, pe 16 octombrie. A cerut-o în căsătorie pe iubita sa în iunie 2023, la Paris. Cununia civilă, de pe data de 25 decembrie, a avut loc într-un local select din Nordul Capitalei, unde nu mai puțin de 400 de invitați au petrecut o noapte ca în povești.

Totodată, socrul mare, Gică Hagi, a dezvăluit și când va avea loc nunta: „În vară va fi nunta. Şi-a luat o responsabilitate mare, fiecare trebuie să lase de la el, să fie uniţi şi Dumnezeu să se împartă binecuvântarea", a spus acesta presei, prezente la eveniment.  

image
image
image
image
image
image
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net