S-a produs minunea! Cine e noul antrenor al FCSB și ce salariu ia de la Becali

30 martie 2023 8:43   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Surpriză pentru fanii vicecampioanei. Elias Charalambous, un tehnician cipriot în vârstă de 41 de ani, a bătut palma cu Gigi Becali și este noul antrenor al lui FCSB. Ce salariu o să încaseze acesta.

Elias Charalambous a semnat un contract până în 2024

Patronul lui FCSB vorbise încă de ieri dimineață despre venirea cipriotului. Antrenorul a ajuns la București miercuri seară, iar între timp a semnat un contract până în 2024 cu vicecampioana României.

„Burghel o să-i spună antrenorului ce jucători au voie să joace”

Omul de afaceri s-a amuzat atunci când a vorbit despre venirea noului antrenor la FCSB, spunând că o să-l pună pe Burghel să-i spună noului angajat ce jucători are voie să joace. „O să punem pe cineva şi o să-l invităm pe Burchel (n.r. directorul Şcolii Federale de Antrenori) să-i spună antrenorului ce jucători au voie să joace (n.r. – râde). O să fie un antrenor străin. Cred că cipriotul, da. A jucat prin România (n.r. Elias Charalambous). Mai multe ştiu cei de la club”, declara Gigi Becali.

Leafă de 5.000 de euro pe lună pentru cipriot

Deja s-a aflat și ce leafă a reușit să obțină cipriotul de la Gigi Becali. Mai exact, lui Elias Charalambous o să îi intre în buzunar de la FCSB 5.000 de euro pe lună, scriu cei de la  Gazetei Sporturilor

Charalambous nu este străin de țara noastră. Cipriotul a mai fost în România, în calitate de fotbalist, la FC Vaslui, pentru care a bifat 18 meciuri și un gol. Acesta a revenit în România la aproape 10 ani de la despărţirea de Vaslui.

FCSB, a 3-a în Superligă

Cu 30 de puncte, FCSB este doar a 3-a în Superligă. Vicecampioana se află la cinci puncte de liderul Farul și la trei de CFR Cluj. Luni, FCSB va juca la Sepsi Sfântu Gheorghe, ocupanta locului 6, în a doua etapă a play-off-ului.

Mai multe