FCSB a câștigat cu un scor de forfait cu Dinamo. Derby-ul s-a decis în minutul 2

30 ianuarie 2022 20:13   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Socotită a fi mare favorită, FCSB s-a impus cu 3-0 (1-0) în derby-ul cu Dinamo. Golurile au fost reușite de Octavian Popescu (min. 2), Ianis Stoica (min. 75) și Oaidă (min. 82). În urma acestui succes, formația roș-albastră a redus la 7 puncte diferența față de CFR Cluj, care va juca mâine (luni, 31 ianuarie), acasă, cu FC Botoșani.

FCSB a controlat tactic partida și a reușit să deschidă scorul rapid, în minutul 2, prin Octavian Popescu, care a finalizat un contraatac printr-un șut plasat. Acest gol a fost resimțit în plin de formația gazdă. 

Deși a fost condusă din start, Dinamo a izbutit să echilibreze disputa, atacând mai des, însă fără a fi periculoasă. În minutul 10, Ehmann a reluat cu capul mingea pe lângă poarta lui Vlad. Apoi, în minutul 35, Torje a luftat dintr-o poziție foarte bună...

În același minut, dinamovistul Răduță a văzut al doilea cartonaș galben, fiind eliminat de Ovidiu Hațegan. Această eliminare a dezechilibrat disputa. 

Intrat pe teren în minutul 39, Antoni Ivanov s-a accidentat grav după șase minute, fiind luat cu ambulanța de pe teren. Și Olaru, jucătorul de care s-a ciocnit bulgarul, a acuzat dureri în zona capului, însă acesta a continuat jocul.

Pe final, FCSB a reușit să se desprindă prin golurile lui Ianis Stoica (min. 75), cu un şut din 16 metri la care mingea a lovit iniţial stâlpul porții, și Oaidă (min. 82), cu o lovitură cu capul, după un corner.

Au evoluat următoarele formații:

Dinamo: Figueiredo – Buleică, Patriche, Ehmann, Tomozei (Bani, 87) – Al. Răuţă, Balthazar – Borduşanu (Ivanov, 39, Rodriguez, 46), C. Matei (Creţu, 76), Torje (Amzar, 76) – Ivanovski.

Antrenor: Flavius Stoican

FCSB: A. Vlad – Creţu, Vinicius, I. Cristea, Radunovic – Olaru (Perianu, 84), Oaidă, Fl. Tănase (Coman, 46) – Cordea (Miron, 62), Dumiter (V. Gheorghe, 46), Oct. Popescu (I. Stoica, 62).

Antrenor: Anton Petrea

Arbitru: Ovidiu Haţegan

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

Mai multe