Atacantul momentului, Haaland a stârnit valuri de reacții, printr-un gest înainte de meci

17 septembrie 2022 14:04   Fotbal internațional
Ultima actualizare:

La doar 22 de ani, Erling Haaland se simte ca acasă în Premier League, campionat în care se remarcă, fără doar și poate, deși s-a transferat recent de la Borussia Dortmund la Manchester City. Dar norvegianul nu a pierdut timpul și a înscris deja de nouă ori, oferind cinci pase de gol și fiind desemnat jucătorul lunii în primul eșalon englez.

Nici în Liga Campionilor nu s-a lăsat neobservat: titular în partida pe care echipa sa a câștigat-o cu 2-1 în fața fostei grupări la care a activat, Erling Haaland a fost protagonistul unui moment devenit viral pe rețelele sociale.

După încălzire, jucătorii din primul 11 al lui Pep Guardiola și-au scos bluzele și le-au aruncat spre o geantă, de unde urmau să fie strânse de oamenii din staff-ul lui City. Spre deosebire de colegii lui, Erling Haaland s-a apropiat de cel care urma să ia echipamentul și i-a înmânat bluza, având parte de o reacție prietenească. 

Momentul surprins de camerele de filmat a devenit, între timp, extrem de popular, „rostogolindu-se” pe Internet și provocând reacții în lanț de admirație. 

Se bucură de susținerea lui Guardiola

Erling Haaland are tot ce îi trebuie pentru a domina fotbalul european pentru multă vreme, de acum încolo, impunându-se deja în Anglia - după ce a marcat la debut, a înscris aproape în fiecare meci din campionat, având deja două hattric-uri și cel mai bun start din istoria competiții engleze. 

Considerat printre cei mai buni din lume, Erling Haaland i-a costat pe cei de la City 60 de milioane de euro, având toată susținerea antrenorului Pep Guardiola: „După cum am spus de multe ori, este un atacant extraordinar. El este ambițios și vrea să devină și mai bun. E un om perfect, un băiat de treabă. Sunt calități pe care le-a avut înainte de a veni aici, iar asta îl ajută să continue evoluțiile din trecut”, a fost declarația tehnicianului, înainte de meciul din campionat, pe care Manchester City l-a disputat, sâmbătă, la Wolverhampton (0-3).

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.

Mai multe