Cristiano Ronaldo, desființat pe social media! El este cel mai jignit fotbalist

2 august 2022 19:35   Fotbal internațional

Nu este totul numai lapte și miere nici măcar pentru Cristiano Ronaldo care, privit din exterior, pare să aibă tot ce și-ar putea dori cineva: o familie numeroasă, o logodnică superbă, o avere de sute de milioane de dolari...Cu toate acestea, succesul vine la pachet și cu o parte mai puțin plăcută. 

Conform celor mai recente statistici, Cristiano Ronaldo este fotbalistul care primește cele mai multe comentarii negative în social media din partea celor care îi urmăresc activitatea. Deși există milioane de oameni care îl apreciază, acest lucru nu înseamnă că sportivul este scutit de vorbe răutăcioase! Din contră! 

Citește și: Viața lui Cristiano Ronaldo a ajuns subiect de film

Potrvit unui studiu realizat de agenția guvernamentală Ofcom, în ultimul an, peste 12.000 de postări negative îl vizează pe Cristiano Ronaldo! Cu siguranță, Ronaldo a învățat să nu acorde atenție comentariilor răutăcioase și este conștient că, în calitate de superstar internațional, orice mișcare îi este analizată și judecată. 

„Aceste rezultate scot la iveală partea întunecată a fotbalului. Abuzul online nu are ce căuta în sport și nici în societate în general, iar combaterea lui necesită un efort de echipă", a declarat Kevin Bakhurst, directorul agenției.

Vezi și: Cristiano Ronaldo a rămas fără un bolid de lux 

Ofcom a publicat clasamentul celor mai înjurați din Premier League pe Twitter. Din primii zece, opt sunt legitimați la Manchester United, grupare care a încheiat pe locul 6 ultimul sezon din Premier League.

Cristino Ronaldo, cel mai bogat fotbalist 

Cristiano Ronaldo are o avere impresionantă acumulată în urma performanțelor sportive și a contractelor de imagine pe care le-a semnat de-a lungul timpului. În conturile sale se află nu mai puțin de 450 de milioane de dolari, iar Ronaldo nu ține cont de bani atunci când vine vorba despre capricii.

Ar putea să te intereseze și: Cristiano Ronaldo a mai adăugat o bijuterie de lux colecției de bolizi

Are o pasiune costisitoare pentru bolzii de lux, iar până în prezent a cheltuit peste 20 de milioane de dolari pentru a-și completa colecția fabuloasă. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!      

Mai multe