Un fotbalist de la Manchester United „a aruncat un laptop în capul iubitei”, a „târât-o” dezbrăcată prin hotel și a amenințat-o că publică videoclipuri 18+ cu ea

9 august 2022 14:09   Fotbal internațional
Ultima actualizare:

Ryan Giggs (48 de ani) este acuzat că și-a controlat și agresat fosta iubită, Kate Greville. Totodată, se pare că ar fi agresat-o și pe sora ei mai mică, Emma Greville, la reședința lor din Manchester, Worsley. Fostul fotbalist de la Manchester United a pledat nevinovat pentru toate acuzațiile. Discuțiile lui Kate cu poliția au durat mai bine de o oră și jumătate, iar judecătorii au văzut întreaga filmare la a doua înfățișare a procesului care se desfășoară la Tribunalul Minshull Street Crown.

Kate Greville a izbucnit în lacrimi, în timpul unui interviu cu poliția, , în care a descris cum Ryan Giggs a „târât-o” de două ori dintr-o cameră de hotel și a aruncat-o pe coridor, deși era dezbrăcată. În tot acest timp el își dădea mesaje cu diverse femei cu care flirta, iar la un moment dat a ajuns chiar să îi dea un șut cu piciorul, pentru a intra în casă. Apoi, i-a aruncat un laptop în cap, au auzit membrii instanței care au participat la audierile de astăzi.

Află mai multe: Manchester United, pe cale de a semna un mijlocaș de renume! Ten Hag caută întăriri urgent!

Fostul star de la Manchester United este acuzat că și-a controlat și agresat fosta iubită, în perioada august 2017-noiembrie 2020, dar și pe sora ei, Emma. Cu toate acestea, neagă toate acuzațiile. Astăzi filmulețul în care tânăra povestește despre calvarul prin care a trecut a fost vizionat și de către jucători. Ea a descris cum au început să aibă o aventură după ce au vorbit despre căsătoriile nefericite pe care ambii le avuseseră. Au fost „suflete pereche”, „cei mai buni prieteni” când s-au întâlnit pentru prima dată, dar relația de trei ani a devenit apoi „toxică”.

S-ar putea să te intereseze și:  Cristiano Ronaldo, păzit de armată! Gărzile lui au luptat chiar și în Afghanistan

Iubita lui Ryan Giggs, abuzată, agresată și manipulată de fotbalistul milionar

„Ciclul abuzului” a inclus un e-mail pe care Ryan Giggs i l-a trimis lui Kate Greville, intitulat „șantaj”, cu un videoclip „pe care îl făcuseră” și o amenințare de a-l distribui, a susținut ea, adăugând: „El a spus: Voi trimite aceste mesaje către oameni dacă nu îmi răspunzi”. Greville a mai spus: „Nu m-a lăsat în pace, nu a existat niciodată un moment în care să nu vrea să facă sex”.

Ea a susținut că, într-o cameră de hotel din Londra, Giggs „m-a lovit atât de tare în spate încât am zburat de pe pat și am aterizat pe podea”. Apoi susține că a „târât-o” pe holurile hotelului, deși era dezbrăcată. „A luat geanta cu laptopul și mi-a aruncat-o în cap”, le-a mai spus Kate Greville detectivilor, susținând că Ryan Giggs a încuiat-o în afara camerei de hotel timp de 10 minute, oferindu-i accesul în cameră abia în momentul în care și-a dorit să facă sex cu ea.

Totul ar fi pornit de la faptul că Greville l-a acuzat pe fostul fotbalist de la Manchester United că a flirtat cu alte femei chiar și când ea era de față: „Nu știu dacă a făcut-o ca să mă facă geloasă. Mă ignora complet și vorbea cu oricine altcineva. Flirta și cu prietenele mele. Am ajuns să îmi cer scuze tot eu, pentru că m-a făcut să mă simt atât de rău”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Mai multe