Cristiano Ronaldo, păzit de armată! Gărzile lui au luptat chiar și în Afghanistan

Ultima actualizare:

Cristiano Ronaldo are milioane de fani, aspect care e nu doar o binecuvântare, ci și un blestem. Persoanele publice au angajați pentru a le păzi spatele, dar nici măcar surorile Kardashian nu sunt la fel de „blindate” precum CR7.

Cristiano Ronado, Georgina Rodriguez și cei cinci copii pot răsufla ușurați ori de câte ori ies pe stradă, căci sunt păziți de o echipă de profesioniști. De anul trecut, însă, din staff-ul celor doi fac parte Sergio și Jorge Ramalheiro. Frații gemeni au o vastă experiență în teatrele de operațiuni și au făcut parte o perioadă îndelungată de timp din trupele de Commando care au lucrat în Afganistan.

Vezi și:  Câți bani câștigă marile vedete din Instagram? Kylie Jenner, depășită de Ronaldo

După ce au renunțat la posturile din forțele speciale, gemenii s-au angajat într-o unitate de servicii secrete care are la bază oferirea serviciilorde protecție către politicieni, diplomați și alți oficiali. Sergio și Jorge Romalheiro sunt originari tot din Portugalia, asemenea șefului lor, Cristiano Ronaldo, și mai au un frate care a rămas în țara natală, unde e polițist.

Cristiano Ronaldo, lovit de ghinion din cauza bodyguarzilor

Presa din Portugalie spune despre frații Romalheiro că sunt eleganți și că arată bine, motiv pentru care se infiltrează cu mare ușurință în mulțime. Înainte de a-I angaja pe cei doi, Cristiano Ronaldo a fost păzit de un luptător MMA, Goncalo Salgado și un fost membru din trupele speciale, Nuno Marecos. Dacă are mare noroc la capitolul pază și protecție, starul de la Manchester a avut parte de mult ghinion în urmă cu puțin timp.

Citește și: Ion Țiriac și Mircea Lucescu, surprinși alături de Ronaldo, în finala Real Madrid - Liverpool

Bărbatul, aflat în vacanță alături de partenera sa, Georgina, și cei cinci copii, au ieșit la o plimbare pe străzile din Mallorca, iar unul dintre bodyguarzii fotbalistului a făcut accident. Dar nu cu orice mașină, ci cu Bugatti-ul Veyron în valoare de 1.7 milioane de lire sterline pe care Cristiano Ronaldo îl deține.

garaj ronaldo

Nu se știe deocamdată cine se afla al volanul mașinii, cert e că familia lui CR7 a scăpat teafără și nevătămată, întrucât se aflau într-un alt autoturism, în convoiul care îi însoțea. Mai multe detalii, AICI.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net