Cristiano Ronaldo nu se ridic─â la standardele lui Bayern M├╝nchen

╚śi Cristiano Ronaldo se refuz─â ÔÇô o arat─â chiar unul dintre cele mai tari campionate ale lumii, Bundesliga. ├Äntr-o discu╚Ťie purtat─â de pre╚Öedintele lui Bayern cu ziarul german ÔÇ×BildÔÇŁ se arat─â cum clubul din M├╝nchen n-a mi╚Öcat un deget pentru aducerea lui Cristiano Ronaldo, cu toate c─â portughezul ├«╚Öi folose╚Öte toate p├órghiile s─â plece de la Manchester United, cu care mai are, totu╚Öi, un an de contract.

image
Cristiano Ronaldo mai are un an de contract pe Old Trafford (FOTO: EPA)

╚śi, de╚Öi s-a adus ├«n discu╚Ťie un eventual transfer al ibericului, venirea sa n-a primit voturile de ├«ncredere ale oficialilor cu un cuv├ónt de spus ├«n cadrul clubului bavarez.

ÔÇ×Am discutat intern despre Cristiano Ronaldo, eu ├«l consider unul dintre cei mai mari juc─âtori din toate timpurile. Dar am ajuns la concluzia c─â, ├«n ciuda faptului c─â ├«l apreciem pe Cristiano, el nu s-ar integra ├«n filosofia noastr─â, ├«n acest momentÔÇŁ, a transmis cu diploma╚Ťie Oliver Kahn.

Ibericul nu e fericit la Manchester United

Atacantul lusitan s-a al─âturat, ├«n cele din urm─â, ÔÇ×diavolilor ro╚ÖiiÔÇŁ, dup─â ce a lipsit dou─â s─âpt─âm├óni de la antrenamentele noului tehnician, Erik ten Hag.

Ajuns la 37 de ani, Cristiano Ronaldo nu se mai reg─âse╚Öte la Manchester United, echip─â cu care a semnat o ├«n╚Ťelegere chiar ├«n vara lui 2021. Parcursul grup─ârii de pe Old Trafford, ├«ns─â, n-a fost deloc unul str─âlucit, iar locul ╚Öase, cel pe care l-au ocupat la finele sezonului trecut de Premier League, ├«l lipse╚Öte pe Cristiano Ronaldo de un an ├«n care mai fi putut juca ├«n Liga Campionilor, din cele nu foarte multe pe care le-ar mai putea aduna, de acum ├«ncolo, ├«n cariera sa.

╚śi, ├«n ciuda zvonurilor c─â ar fi la un pas de a-╚Öi ├«ncheia, ├«n vara aceasta, parcursul la Manchester United, oficialii ÔÇ×diavolilor ro╚ÖiiÔÇŁ au transmis ferm c─â nu sunt dispu╚Öi s─â-l lase s─â plece, ├«nainte de ├«ncheierea perioadei contractuale a celui pentru care au pl─âtit 15 milioane de euro, ca s─â-╚Öi asigure serviciile sale. Site-urile de specialitate ├«l coteaz─â cu o valoare mai dubl─â, de 30 de milioane de euro, la ora actual─â.

FotoJet jpg
FotoJet (1) jpg
FotoJet (4) jpg
David Popovici, EPA jpg
Dorian Popa
sotie cumpanasu jpg
image png
cristina rus accident 2 JPG
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Nicolae Dica, Sportpictures jpg
David Popovici, EPA jpg
Simona Halep, Getty jpg
David Popovici, EPA jpg
Alessia Raiciu 3 webp
Emil Sandoi si Daniel Pancu, selectionerii Romaniei de tineret jpg