Cristiano Ronaldo nu se ridică la standardele lui Bayern München

Ultima actualizare:

Și Cristiano Ronaldo se refuză – o arată chiar unul dintre cele mai tari campionate ale lumii, Bundesliga. Într-o discuție purtată de președintele lui Bayern cu ziarul german „Bild” se arată cum clubul din München n-a mișcat un deget pentru aducerea lui Cristiano Ronaldo, cu toate că portughezul își folosește toate pârghiile să plece de la Manchester United, cu care mai are, totuși, un an de contract.

Cristiano Ronaldo mai are un an de contract pe Old Trafford (FOTO: EPA)
Cristiano Ronaldo mai are un an de contract pe Old Trafford (FOTO: EPA)

Și, deși s-a adus în discuție un eventual transfer al ibericului, venirea sa n-a primit voturile de încredere ale oficialilor cu un cuvânt de spus în cadrul clubului bavarez.

„Am discutat intern despre Cristiano Ronaldo, eu îl consider unul dintre cei mai mari jucători din toate timpurile. Dar am ajuns la concluzia că, în ciuda faptului că îl apreciem pe Cristiano, el nu s-ar integra în filosofia noastră, în acest moment”, a transmis cu diplomație Oliver Kahn.

Ibericul nu e fericit la Manchester United

Atacantul lusitan s-a alăturat, în cele din urmă, „diavolilor roșii”, după ce a lipsit două săptămâni de la antrenamentele noului tehnician, Erik ten Hag.

Ajuns la 37 de ani, Cristiano Ronaldo nu se mai regăsește la Manchester United, echipă cu care a semnat o înțelegere chiar în vara lui 2021. Parcursul grupării de pe Old Trafford, însă, n-a fost deloc unul strălucit, iar locul șase, cel pe care l-au ocupat la finele sezonului trecut de Premier League, îl lipsește pe Cristiano Ronaldo de un an în care mai fi putut juca în Liga Campionilor, din cele nu foarte multe pe care le-ar mai putea aduna, de acum încolo, în cariera sa.

Și, în ciuda zvonurilor că ar fi la un pas de a-și încheia, în vara aceasta, parcursul la Manchester United, oficialii „diavolilor roșii” au transmis ferm că nu sunt dispuși să-l lase să plece, înainte de încheierea perioadei contractuale a celui pentru care au plătit 15 milioane de euro, ca să-și asigure serviciile sale. Site-urile de specialitate îl cotează cu o valoare mai dublă, de 30 de milioane de euro, la ora actuală.

image
image
image
image
image
image
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net