Jucător la United, violent cu partenera: „Simțeam că o să mor!”

22 iunie 2023 13:38   Fotbal internațional
Ultima actualizare:

După Dani Alves, un alt fotbalist brazilian este acuzat de lucruri grave. Potrivit presei spaniole, Antony, mijlocaș la Manchester United, a fost acuzat de violență domestică și agresiune de către fosta lui iubită, Gabriela Cavallin.

Între timp, femeia în vârstă de 22 de ani a depus plângere la poliție împotriva jucătorului de 23, acuzațiile formulate fiind de „violență domestică, agresiune și amenințări cu moartea”.
Într-un interviu pentru Record TV, citat de „Marca”, fosta parteneră a lui Antony a povestit modul în care a fost tratată de către fotbalistul care joacă, acum, în Premier League. Potrivit presei internaționale, faptele violente s-ar fi petrecut când Antony încă evolua la Ajax Amsterdam. 

Amenințată cu moartea în repetate rânduri

„M-a apucat de mâini, m-a aruncat pe pat și a sărit pe mine. Când a făcut asta, proteza mea de silicon a fost dislocată, nu puteam să mai respir. Am crezut că mor, simțeam o durere puternică în piept și nu mai aveam aer. Am avut nevoie de operație și de peste 40 de copci pentru a repara proteza din zona sânilor. M-a amenințat cu moartea în repetate rânduri. Îmi spunea «Dacă nu stai cu mine, nu vei sta cu altcineva. Totul se va încheia pentru tine, vom muri împreună». Antony m-a ținut captivă în casă, între ora 22.00 și 03.30. Mi-a spus că nu mă lasă să plec până când nu șterg tot de pe telefon. Mi-a spart valiza, mi-a luat pașaportul, geanta. Mi-a spart și telefonul, doar să nu plec.
Într-o altă zi, a început să mă lovească, m-a apucat de păr, a aruncat cu apă pe mine. M-am lovit la cap, apoi am văzut că mi-a provocat o tăietură. M-am panicat foarte tare, am plâns ore în șir. Nimeni nu putea să-l controleze, cred că mama lui l-a sunat pe preparatorul lui fizic. Voi face tot ce pot pentru a denunța această agresiune. Voi merge și în Anglia, dacă este nevoie. Abuzul fizic și psihologic, tot ce mi-a făcut. Inițial, a fost cel mai frumos vis, apoi a devenit cel mai groaznic coșmar”
, a declarat femeia.
Antony îmbracă tricoul lui Manchester United, din vara lui 2022, semnând cu „diavolii roșii”, în luna august. Atunci, formația de pe Old Trafford a scos din conturi 95 de milioane de euro pentru a-și asigura serviciile sud-americanului. Din acel moment și până în zilele noastre, Antony a reușit opt goluri și trei pase decisive în 44 de meciuri.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe