Hagi, liniștit de cum s-au aranjat lucrurile. Ce a zis „Regele” despre Ianis

3 octombrie 2024 17:40   Fotbal internațional
Ultima actualizare:

După vestea că Ianis Hagi a fost reprimit la echipa mare de la Glasgow Rangers, tatăl fotbalistului s-a arătat mulțumim de deznodământ, spunând că, în sfârșit, și-a găsit liniștea.

„Ianis e la un club imens, mare. Ianis e fericit. Eu sunt liniştit, acum. Pot să dorm liniştit”, a declarat antrenorul formației Farul Constanța, Gheorghe Hagi, în cadrul unei conferințe de presă, joi.
Reamintim că tânărul fotbalist în vârstă de 25 de ani a revenit în lotul primei echipe a grupării Glasgow Rangers, după o lungă perioadă în care fusese marginalizat și trimis la formația secundă a scoțienilor. Mai mult, în vară, românului i se transmisese să-și caute altă echipă de club, însă lipsa unei opțiuni „l-a condamnat” să rămână la echipa a doua a grupării din Scoția

Schimbare de atitudine la antrenorul grupării de pe Ibrox

„Am vorbit despre asta, cu luni în urmă. Am fost foarte deschişi şi sinceri cu el şi cu agentul său că nu-l vedem devenind următorul număr 10 pentru Rangers, în următorii doi ani, aşa că să caute alte oportunităţi”, a fost mesajul antrenorului, la acea vreme. Doar că, între timp, Philippe Clement și-a schimbat discursul, belgianul de 50 de ani spunând că ar fi fost vorba, mai curând, de o problemă administrativă și nu de valoarea fotbalistului. „Ianis Hagi a avut o problemă legată de contract, înainte să revină, care între timp s-a rezolvat, iar acum s-a întors la antrenamentele echipei mari. Vrem să îl aducem la cel mai bun nivel și mă bucur că situația s-a rezolvat. Între timp, Ianis Hagi s-a antrenat cu echipa secundă și a și jucat o serie de meciuri, pentru a-și menține condiția fizică la nivel optim. Acum, vom vedea exact la ce nivel e, iar el va încerca și va lupta să-și câștige un loc în echipă”.  

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe