Fotbalist al lui Manchester City, arestat în club, după ce a furat un telefon

Unul dintre jucătorii de la Manchester City a fost arestat, în urma unei acuzații de furt - concret, în urmă cu o lună, Matheus Nunes a ajuns pe mâna Poliției, după ce jucătorul în vârstă de 26 de ani ar fi furat un telefon, în urmă cu o lună, în Spania.

Manchester City, în mijlocul unor controverse (FOTO: EPA)
Manchester City, în mijlocul unor controverse (FOTO: EPA)

Potrivit presei internaționale, fotbalistul portughez a fost arestat într-un club din Madrid, pe 8 septembrie, în contextul în care un bărbat în vârstă de 58 de ani ar fi încercat să-l fotografieze pe ascuns, moment în care Nunes i-ar fi luat telefonul și ar fi refuzat să îl mai înapoieze. Bărbatul a chemat Poliția, care l-a reținut pe jucător pentru câteva ore.

În căutarea locului de titular în echipa lui Pep Guardiola

În plan sportiv, Nunes pare să-și găsească echilibrul, în încercarea de a depăși statutul de rezervă - odată cu accidentarea lui Rodri, care a suferit o ruptură a ligamentelor încrucișate, ibericul a prins deja două meciuri ca integralist, atât în Cupa Ligii Angliei, cât și în Liga Campionilor. De altfel, în total, Nunes a adunat 35 de apariții în tricoul lui City, reușind să înscrie o dată și să ofere șase pase decisive.
Înapoi în timp, Nunes a fost transferat, în vara anului trecut, de City la Wolves, în schimbul sumei de 62 de milioane de euro, în diverse momente „cheie” primind încurajări. După calificarea în optimile de finală ale Cupei Ligii Angliei, Pep Guardiola a vorbit în termeni laudativi despre mijlocașul său: „Matheus Nunes are calități speciale, pe care foarte puțini le au, este unic! Dacă are spațiu, în tranziție este incredibil. Sunt foarte încântat de el și de faptul că a marcat. În continuare are lucruri de îmbunătățit pentru că nu este ușor să te adaptezi. Sunt foarte încântat”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
ianis hagi rangers platformax jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Maximilian Ibrahimovic jpg
David Popovici Facebook jpg
Razvan Marin (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Marius Croitoru, Sportpictures jpg
Lewis Hamilton (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net