Românii, pe val în Serie A: Răzvan Marin și Dennis Man, goluri spectaculoase

Răzvan Marin se simte în largul lui în campionatul italian, acolo unde a reușit să marcheze pentru Cagliari, în cel mai recent disputat meci de echipa sa, luni, contra lui Parma și încheiat cu 3-2 - intrat pe teren, în minutul 73, Marin n-a zăbovit prea mult și a înscris printr-un şut la vinclu. Nici Dennis Man n-a făcut excepție, marcând pentru Parma și consemnând cea de-a treia reușită din ediția curentă de Serie A.

Răzvan Marin (stânga) a defilat în ultimul meci al echipei sale, Parma (FOTO: EPA)
Răzvan Marin (stânga) a defilat în ultimul meci al echipei sale, Parma (FOTO: EPA)

„Ce sentiment minunat să înscrii din nou în Serie A, mai ales când echipa câştigă meciul. Mare luptă până la final, va urma!”, a fost reacția lui Marin, după ce Cagliari a plecat cu toate cele trei puncte din deplasarea de la Parma, contând pentru etapa cu numărul șase în campionatul italian. Pe deoparte, Man a marcat al treilea său gol stagional pentru Parma, în minutul 62, în vreme ce Marin a bifat o premieră, în acest sezon, pentru Cagliari. 

Românii, lăudați în presa italiană

Prestațiile românilor nu au rămas fără ecou, acestea ajungând repede în presa italiană. „Prologul golului egalizator: după un slalom al lui Coulibaly pe partea stângă, fotbalistul a oferit un assist în centru careului pentru Man, care a înscris cu sânge rece pentru 1-1. Două minute mai târziu, Man a fost din nou în scenă, însă de data asta a ratat. La 13 minute distanță, în cel mai bun moment pentru Parma, și-a făcut jocul nou-intratul Răzvan Marin, care din afara careului a găsit vinclul porții, ajutat și de transversală. O capodoperă de gol! S-a terminat 2-3, ca acum doi ani la Cagliari, în prima manșă a play-off-ului din Serie B, iar de această dată au câștigat oaspeții, la finalul unui meci memorabil. Parma a jucat bine, dar a lăsat prea multe spații și nu a evitat riscurile împotriva unor jucători tehnici și bine organizați”, au scris italienii de la „Gazzetta dello Sport”.
Estimat la o valoare de 3,5 milioane de euro de către Transfermarkt, Marin are contract cu Cagliari până în vara lui 2025, în vreme ce Man are asigurat viitorul la Parma, până în 2027, cota sa ridicându-se la 10 milioane de euro.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton, Prințul William, Profimedia (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Maximilian Ibrahimovic jpg
David Popovici Facebook jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Marius Croitoru, Sportpictures jpg
Lewis Hamilton (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
rapid otelul jpg
combo birligea si mama lui jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net