Ianis Hagi, luat la întrebări de scoțieni. Ce ar fi devenit, dacă nu era fotbalist

23 martie 2023 16:08   Fotbal internațional

Într-o discuție relaxată cu cei de la Glasgow Rangers, Ianis Hagi a răspuns mai multor curiozități ale scoțienilor, oferind detalii despre cum ar fi arătat viața sa, dacă nu ar fi fost fotbalist, într-un interviu publicat pe site-ul oficial al grupării la care activează. 

...ce lucruri ar lua pe o insulă pustie: „O pungă cu mâncare şi, probabil, o hartă a insulei”.

...dacă ar fi un animal, care ar fi acela: „O vulpe, pentru că vulpile sunt inteligente”.

...dacă nu ar fi fost fotbalist, ce altceva ar fi făcut pentru a deveni faimos: „Aş fi fost antrenor de fotbal, fotbalul tot ar fi existat în viaţa mea”.

...dacă ar putea transforma orice activitate într-un sport olimpic, la care ar avea şansa să câştige o medalie olimpică: „Probabil la table. Este un joc comun în Balcani”.

...ce ar vrea să schimbe la el: „Mi-aş fi dorit să fiu mai înalt”.

...ce și-a cumpărat cu primul său salariu: „Două perechi de adidaşi”.

Anul 2022, cea mai grea perioadă din viața sa

Refăcut după accidentarea care i-a dat mari bătăi de cap, pe parcursul lui 2022, Ianis Hagi a început, treptat, să fie reintegrat în echipa din Scoția. „A fost cea mai grea perioadă din viață. A trecut-o cu brio, a muncit mult. A avut o accidentare foarte, foarte grea. Arată bine, l-am văzut bine. Arată bine, motivat în teren”, a punctat Gică Hagi despre fiul său, la scurt timp după ce acesta a revenit pe terenul de joc. 
Având o valoare estimată la cinci milioane de euro de către site-urile de specialitate, Hagi Jr. îmbracă tricoul lui Glasgow Rangers încă din vara lui 2020, având o înțelegere valabilă până în iunie 2026. Ca jucător al formației scoțiene, fiul lui Gică Hagi a adunat 90 de apariții, reușind să marcheze de 15 ori și să paseze decisiv de 21 de dăți. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe