Scene tensionate în Premier League: portarul lui Arsenal, lovit de un spectator

16 ianuarie 2023 9:52   Fotbal internațional

Victoria reușită de Arsenal Londra, duminică, pe terenul celor de la Tottenham Hotspur, 2-0, a fost umbrită de un incident, care l-a avut drept personaj negativ pe un ins nervos.

Etapa cu numărul XX din Premier League nu s-a încheiat prea bine pentru goalkeeper-ul „tunarilor”, Aaron Ramsdale fiind lovit de un spectator considerat susținător al gazdelor. N-a trecut mult timp, până când ce Tottenham Hotspur a luat atitudine și a reacționat ferm față de cele întâmplate, promițând interzicerea persoanei respectiv pe stadion. 
Reconstituind șirul evenimentelor, fotbalistul a avut o serie de gesturi de șicane în direcția fanilor lui Tottenham Hotspur, apoi s-a îndreptat să-și ia sticla de apă de lângă panourile publicitare, în spatele porții. Atunci, un om despre care se crede că susține Tottenham s-a urcat pe panourile publicitare și l-a lovit pe Aaron Ramsdale în spate

Tottenham, reacție imediată

Suntem îngroziți de comportamentul unui suporter, care a încercat să-l atace pe portarul lui Arsenal, Aaron Ramsdale, la finalul meciului. Violența, indiferent de formă, nu are loc în fotbal. Clubul a revizuit filmările CCTV pentru a-l identifica pe suporter și va colabora cu Poliția, cu Arsenal și cu Aaron Ramsdale pentru a lua cele mai ferme măsuri posibile, inclusiv interzicerea imediată a suporterului pe stadionul Tottenham Hotspur”, au punctat gazdele. 
Dincolo de acest episod, „tunarii” s-au distanțat considerabil de următoarea clasată, Manchester City, față de care au un avans de opt puncte, Arsenal impunându-se drept principala favorită la titlul din Premier League. De altfel, oaspeții au 15 meciuri câștigate, două remize și o înfrângere, iar victoria de duminică este cu atât mai specială, cu cât nu mai câștigaseră pe White Hart Lane, din 2014. De cealaltă parte, Tottenham se află pe a cincea poziție în primul eșalon englez, având 10 partide câștigate, trei egaluri și șase meciuri pierdute. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe