Veste șoc din fotbal: jucător de top, găsit mort în piscina casei!

10 octombrie 2024 10:39   Fotbal internațional
Ultima actualizare:

Tragedie fără margini în fotbalul mondial! Corpul neînsufleţit al internaţionalului grec George Baldock, fotbalist al echipei Panathinaikos Atena, a fost găsit miercuri în piscina casei sale din suburbia Glyfada, din sudul Atenei!

Conform legiștilor, fotbalistul în vârstă de 31 de ani s-a înecat, însă nimeni nu știe cum s-a produs incidentul. Cert este că pe marginea bazinului s-a găsit o sticlă de votcă băută pe jumătate. Ancheta e în plină desfășurare, deoarece se suspectează că jucătorul nu a fost singur la piscină. Corpul jucătorului a fost găsit cam la cinci ore de la deces, care a fost pronunțat la ora 22.00.

Născut în Marea Britanie, Baldock a avut patru apariţii pentru Panathinaikos în acest sezon, inclusiv una în remiza (0-0) cu Olympiakos, din weekendul trecut. Totuși, el nu fusese inclus în lotul Greciei, pentru care jucase de 12 ori de-a lungul timpului, pentru meciurile din Liga Naţiunilor. El se transferase în acest an la Panathinaikos de la Sheffield United, pentru care a jucat nu mai puțin de 7 ani. El a mai evoluat anterior pentru MK Dons şi Oxford United.

George Baldock jucase șapte ani la Sheffield United

Clubul Sheffield United a anunţat că este în şoc şi foarte trist la aflarea veştii despre decesul popularului jucător, care a petrecut şapte ani la gruparea de pe Bramall Lane. Coechipier cu el o perioadă la Sheffield, internaționalul englez Harry Maguire, acum la Manchester United, a postat pe Instagram o fotografie cu Baldock, alături de un emoji cu inima frântă şi RIP (Rest in Peace - Odihneşte-te în pace).

Și Federația Greacă a reacționat: „Cu tristeţe şi durere adâncă, echipa naţională şi Federaţia Elenă de Fotbal îi spun adio lui George Baldock”, a transmis naţionala Greciei pe Facebook. „Nu există cuvine pentru a descrie durerea cauzată de vestea pierderii premature a unuia dintre tinerii noştri. E un moment de reculegere. Condoleanţe familiei sale”, mai adaugă mesajul.  

Mai multe