Simona Halep revine în forță! Colaborează cu antrenorul Serenei Williams

7 aprilie 2022 12:45   Sport
Ultima actualizare:

Simona Halep pregătește o revenire în forță, după retragerea de la Miami Open din cauza unor probleme medicale. Marea tenismenă a României a anunțat colaborarea cu antrenorul de talie mondială Patrick Mouratoglou, cel care o pregătește de ani de zile pe Serena Williams!

Simona Halep, în vârstă de 30 de ani, 20 WTA, a dat o mare veste, sportiva se va antrena de acum încolo cu marele antrenor Patrick Mouratoglou, care lucrează de ani de zile cu marea rivală a Simonei, Serena Williams. 

Citește și Vești rele: Simona Halep s-a retras de la Miami, Charleston și Fed Cup!

În septembrie 2021, Simona Halep a luat o decizie care a surprins pe toată lumea, a ales să încheie colaborarea cu antrenorul Darren Cahill.  După Australia Open 2022, Simona Halep a renunțat și la echipa de tehnicieni Daniel Dobre și Adrian Marcu, iar la acest moment tenismena l-a luat ca antrenor pe Patrick Mouratoglou, 51 de ani. 

Patrick Mouratgolu este unul dintre cei mai apreciați antrenori de tenis aflați în activitate și și-a înființat propria sa Academie de tenis în 1996, în Franța, cu sediul la Paris, apoi Nisa.

Mouratoglou a antrenat mari tenismeni de-a lungul carierei sale cum ar fi Grigor Dimitrov, Anastasia Pavlyuchenkova sau Yanina Wickmayer. În 2012 Mouratoglou a început să lucreze exclusiv cu Serena Williams, însă cum jucătoarea americană nu a mai activat în ultima vreme, Mouratoglou a început  colaborarea cu Simona Halep. Cel mai probabil, turneul de la Madrid ce se va desfășura între 25 aprilie și 4 mai, va fi primul în care Simona va participa sub îndrumarea lui Mouratoglou. 

Simona Halep s-a accidentat la începutul lui martie

Simona Halep s-a accidentat în timpul turneului de la Indian Wells, chiar în timpul unui meci. Tenismena a fost nevoită să ceară time-out medical, însă a continuat să joace până la sfârșitul partidei. 

Citește și Simona Halep va debuta joi seară la Miami. De la ce oră e meciul cu Daria Saville

În ciuda accidentării, Halep a făcut un joc bun de 4-2 la setul secund, însă apoi a pierdut patru game-uri la rând și a fost eliminată.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!

Mai multe