Ștefan Radu, moment emoționant în Italia. Fotbalistul român a fost ovaționat de un întreg stadion

29 mai 2023 12:52   Sport

Fotbalistul român Ștefan Radu a avut parte de un moment emoționant, în care a primit ovațiile unui întreg stadion. În vârstă de 36 de ani, acesta a decis că a venit momentul să pună captă carierei sale profesioniste. El a petrecut ultimii 15 ani în tricoul lui Lazio, pentru care a primit și banderola de căpitan în timpul ultimului său meci.

Fotbalistul rămân Ștefan Radu a decis că a venit momentul să pună punct carierei sale de jucător profesionist, la vârsta de 36 de ani. El a petrecut 15 ani în tricoul „Vulturilor” de la Lazio Roma, meciul acestora împotriva celor de la Cremonese, pe teren propriu, a însemnat și finalul de carieră pentru Ștefan Radu. Potrivit informațiilor oferite de către adevarul.ro, el a primit banderola de căpitan în ultima sa apariție pe teren.

Ștefan Radu joacă la Lazio încă din anul 2008, când s-a transferat la formația din capitala Italiei, după ce a purtat tricoul lui Dinamo. În cei 15 ani petrecuți în Roma, fotbalistul român a fost titularul „Vulturilor” în 426 de meciuri, devenind astfel și jucătorul cu cele mai multe meciuri pentru Lazio. El a fost ovaționat de întreg Stadio Olimpico, pentru anii dedicați clubului italian.

Ștefan Radu s-a retras după 15 ani petrecuți la Lazio

Fotbalistul român își lasă echipa de suflet în una din cele mai bune perioade a acesteia. În acest moment, Lazio este pe locul 2 în Serie A, prinzând astfel calificarea în ediția următoare a Champions League. Iar pentru a face situația și mai „dulce”, „Vulturii” se află, în acest moment, la 11 puncte în fața marilor rivali de la AS Roma. În ediția viitoare din Champions League i se vor mai alătura lui Lazio și AC Milan, Inter, cât și marea câștigătoarea a ligii, Napoli.

În ce privește fotbalul italian, marele șoc al acestui sezon este depunctarea cu 10 puncte a lui Juventus, pentru diverse fraude financiare. În acest moment, după ani întregi în care a dominat Serie A, Juventus se află pe locul 7.

Mai multe