#Exclusiv Click!

Cum l-a făcut Bibi gelos pe Antonio Pican? Poze sexy din vacanță cu frații Munteanu! Cântăreața arată beton!

12 aprilie 2022 19:40   Vedete
Ultima actualizare:

Încurcate sunt căile dragostei, mai ales la vremea adolescenței târzii! Cântăreața Bibi, sau Bianca Mihaela Lixandru pe numele real, a șocat atunci când a anunțat că s-a despărțit de vloggerul Antonio Pican. Cei doi s-au separat subit, după 2 ani de relație, deși se vedeau toată viața împreună și își făceau visuri de căsătorie. Cântăreața a anunțat despărțirea la întoarcerea din vacanța petrecută în Egipt, culmea, împreună cu frații Munteanu, prieteni buni cu Antonio Pican.

Cântăreața Bibi și vlogger-ul Antonio Pican formau cuplul momentului pe rețelele de socializare! Amândoi se bucură de o popularitate imensă în mediul on-line, unde au peste un milion de fani!

Dragostea lor adolescentină s-a înfiripat în urmă cu doi ani. Nu demult, cei doi îndrăgostiți anunțau că se logodesc, cumpărându-și chiar și primul lor apartament împreună.

Iată, însă, că Bibi a fost cea care a șocat opinia publică anunțând despărțirea pe rețelele de socializare. Totul s-a întâmplat la întoarcerea cântăreței dintr-o vacanță de cinci stele petrecută la 36 de grade, în Egipt, unde ce să vezi, Bibi nu l-a invitat pe iubitul ei Antonio Pican. Mai precis, l-a cam uitat acasă!

A preferat, în schimb, compania fraților Vlad și Cristian Munteanu și ei vedete în mediul on-oline, cu peste un milion de fani de căciulă.

Bibi și Antonio, despărțiți de două luni

Bibi s-a distrat de minune în vacanța fierbinte petrecută în Egipt și nu părea să sufere prea tare după Antonio Pican. Cântăreața, în vârstă de 19 de ani, a fost însoțită de tatăl său, dar și de frații Vlad și Cristian Munteanu, de care e foarte apropiată.

Nici o vorbă însă despre iubitul Antonio Pican, lăsat neconsolat acasă. Surse din anturajul cântăreței au dezvăluit, însă, că solista ar fi despărțită de mai bine de două luni de Antonio Pican. Așa se explică cum a fost sărit vlogger-ul din schemă în vacanță, fiind preferați, în schimb, frații Vlad și Cristian Munteanu.

Cântăreața s-a bucurat din plin de răsfăț în vacanță în hotelurile de lux din Egipt în compania fraților Munteanu și a pozat cât de poate de sexy lângă piscinele cu apă cristalină, semn că Antonio Pican este, pentru ea, istorie.

Bibi nu a vrut, însă, să dea prea multe detalii privind motivele despărțirii de Antonio Pican, care s-ar fi petrecut cu două luni în urmă.

Am avut nevoie de vacanța asta ca să-mi reîncarc bateriile. Nu vreau să comentez mai mult decât am făcut-o pe Instagram despre despărțirea de Antonio!”, a declarat Bibi, la întoarcerea din vacanță, pentru Click!

Bibi și Antonio Pican s-au logodit anul trecut, la vârsta de 18 ani, după ce Antonio a cerut-o în căsătorie. Cei doi își cumpăraseră un apartament împreună.

Bianca Mihaela Lixandru cântă muzică reggaeton și pop-dance și este, totodată, vloggeriță și actriță. Are peste 1 milion de fani pe Instagram, a jucat și în serialul „Profu” și a dublat personaje în mai multe producții Disney.

Citește și: Bibi și Antonio Pican și-au spus «adio»! Mesajul emoționant publicat de artistă

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe