Nicole Cherry a topit Internetul! Prima poza cu fetița ei! Cu cine seamănă?

24 decembrie 2021 8:52   Vedete
Ultima actualizare:

Cântăreața Nicole Cherry le-a făcut un cadou nesperat de Crăciun fanilor și a postat prima poză cu chipul micuței sale, Anastasia. Micuța, care a venit pe lume în luna noiembrie, e bucățică ruptă din tatăl ei!

Nicole Cherry și iubitul ei, Florin Popa, sunt topiți după minunea lor, micuța Anastasia. Fetița a venit pe lume la sfârșitul lunii noiembrie și de atunci Nicole e nedespărțită de mogăldeața ei.

Deși cântăreața a susținut, sus și tare, până acum că nu vrea să o expună pe fiica ei pe rețelele de socializare, iată că sfintele Sărbători au făcut-o pe aceasta să-și schimbe decizia. Cântăreața și-a luat prin surprindere fanii, în Ajunul Crăciunlui, postând prima imagigne cu chipul fetiței sale Anastasia. Micuța este adorabilă și seamănă cu mămica ei. Fotografila cu Nicole Cherry ținându-și strâns la piept micuța a topit, pur și simplu, întreg Interntul.

Ea e minunea mea, Anastasia”, a scris Nicole Cherry, în dreptul fotografiei cu micuța.

Micuța Anastasa, chinuită de colici!

Nicole Cherry se descurcă de minune în postura de mămică la doar 23 de ani. Vedeta a întâmpinat însă și primele probleme cu bebelușa ei, care în ultima vreme, nu prea o mai lasă să doarmă. Micuța suferă de colici.

„ Și-au făcut apariția colicii. A fost agitată toată noaptea, ea m-a serbat de la 12 noaptea. Tot primeam mesaje.Nu pot să zic că am avut o experiență traumatizantă, nici pe departe. Eu m-am bucurat de fetiță, nașterea a fost frumoasă, nu am avut niciun fel de problemă.Nu am mai simțit nimic, am privit-o și a trecut tot. Mă ajută Florin foarte mult, mă așteptam să fie grijuliu cu noi, știam cum e cu pisica, mereu am comparat cu chestia asta. O divinizează, vrea să mă ajute. Seamănă cu el. E 100% fata lui tata, dar eu mă bucur.Știu cât își dorea Florin să avem o fetiță, e o perioadă extrem de frumoasă. Ne bucurăm că ne trezim, chiar și cu colicii, pentru că avem motiv să ne trezim.”, a dezvăluit Nicole, la Pro TV.

Nicole Cherry trăiește de trei ani o frumoasă poveste de dragoste alături de Florin Popa. Bărbatul este mai în vârstă cu opt ani decât frumoasa cântăreață.

Mai multe