1.000 de sticle de lubrifiant, găsite în casa în care Sean Diddy Combs organiza orgii

18 septembrie 2024 14:44   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Mai multe detalii au ieșit la iveală în urma raidurilor la casele lui Sean Diddy Combs (54 de ani) din Miami și Los Angeles. Potrivit rechizitoriului Marelui Juriu federal obținut marți de Page Six, agenții au descoperit 1.000 de sticle de lubrifiant și trei puști AR-15 în vilele mogulului hip-hop.

În martie 2024, în timpul perchezițiilor în reședința lui Combs din Miami, Florida și Los Angeles, California, forțele de ordine au confiscat diverse provizii folosite la petrecerile sale cu orgii, inclusiv narcotice și peste 1.000 de sticle de ulei și lubrifiant”, se arată în document. La aceste petreceri, mai multe femei au fost abuzate sexual și au fost bătute, conform anchetatorilor.

Sean Diddy Combs susține că este nevinovat

Sean Diddy Combs a fost arestat zilele trecute, fiind acuzat de agresiune sexuală. Artistul a negat toate acuzațiile care i-au fost aduse. Rapperul a pledat nevinovat la tribunalul federal din Manhattan, la câteva ore după ce rechizitoriul de 14 pagini a fost desecretizat. Deși își dorea să fie lăsat să plece acasă, judecătoarea Robyn Tarnofsky a refuzat eliberarea pe cauţiune a lui Sean Diddy Combs, aprobând cererea procuraturii de a continua detenţia înainte de proces, conform News.ro.

Artistul, acuzat de trafic de persoane și agresiune sexuală

Artistul este acuzat că s-a folosit de imperiul său de afaceri, inclusiv de casa sa de discuri Bad Boy Entertainment, pentru a transporta femei, precum şi lucrători sexuali de sex masculin, peste graniţele de stat, pentru a lua parte la partide sexuale înregistrate, numite „Freak Offs”. La aceste petreceri private, vedetea privea scenele şi se masturba, au declarat procurorii.

Avocatul lui Combs, Marc Agnifilo, a numit activitatea sexuală descrisă de procurori drept consensuală. „Toată lumea are experienţă cu intimitatea în acest fel? Nu. Este vorba de trafic sexual? Nu. Nu şi dacă toată lumea vrea să fie acolo”, i-a spus Marc Agnifilo judecătorului.

Mai multe