Sean Diddy, declarații despre înregistrarea video în care își bate cu bestialitate iubita: „Am fost la terapie”

Sean Diddy Combs (54 de ani) și-a cerut iertare public pentru că și-a bătut cu bestialitate fosta iubită, pe Cassie Ventura. A făcut acest lucru după ce săptămâna trecut a fost făcută publică o înregistrare video, în care rapperul a fost surprins în timp ce o abuza fizic pe fosta lui parteneră.

Sean Diddy, îmbrăcat într-un costum alb
Sean Diddy spune că regretă că și-a bătut fosta iubită (Foto: Profimedia)

„Mi-e greu să mă gândesc la această perioadă întunecată din viața mea.. Am fost la terapie pentru asta. Comportamentul meu a fost dezgustător. Sunt dezgustat și acum. Îmi asum întreaga responsabilitate pentru comportamentul meu din acel video”,  a declarat Sean Diddy, care deține o avere de 800 de milioane de dolari, într-un videoclip publicat pe Instagram.

Imaginile în care Sean Diddy o bate pe Cassie s-au viralizat pe rețelele sociale. Faptele ar fi avut loc în 2016. În videoclip, el apare purtând doar un prosop alb, trântind-o la pământ pe femeie și apoi lovind-o cu picioarele. Cassie Ventura este o cântăreața R&B care i-a fost iubită în perioada 2007-2018.

Sean Diddy, acuzat de proxenetism

În luna martie, Sean Diddy a devenit ținta unei anchete uriașe în SUA! Celebrul rapper, a fost implicat într-un dosar cu trafic de persoane. Agenții federali au efectuat raiduri la proprietățile muzicianului din Los Angeles și Miami.

Ancheta a fost condusă de Biroul American de Investigații de Securitate Națională (HSI) din New York, iar Cassie Ventura l-a dat în judecată la un tribunal federal pentru acuzații de trafic sexual. La acea vreme, el a declarat că este nevinovat și că acuzatorii săi urmăresc „un câștig rapid”. Cassie Ventura l-a acuzat pe Diddy că a supus-o la abuzuri fizice, sclavie sexuală şi viol pe parcursul a 10 ani.

Nu este pentru prima dată când controversatul rapper este ținta unor astfel de acuzații. În decembrie anul trecut, o plângere civilă a fost intentată împotriva sa, artistul fiind acuzat că a luat parte la violul în grup al unei adolescente, pe care a aranjat să o transporte cu avionul de la Detroit la New York în urmă cu 20 de ani. El a negat totul, spunând din nou că este doar o invenție a unor persoane care caută să obţină bani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
shutterstock 2060770343 jpg
clickpentrufemei.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
printele din olanda profimedia jpg
emily in paris jpg
Banner Nicolai Tand
stefania costache iumor jpeg
anca parghel png
sean diddy combs gettyimages jpg
nicole scherzinger costum baie plaja jpg
Banner Sarah j Sun
image
actualitate.net
image
actualitate.net