A plouat cu vedete la nunta lui Britney Spears cu Sam Asghari! Unde a avut loc petrecerea?

10 iunie 2022 9:55   Vedete internaționale

Nunta lui Britney Spears cu modelul Sam Asghari a fost, fără doar și poate, cel mai așteptat eveniment de la Hollywood. Fanii și colegii de breaslă ai artistei erau nerăbdători să o vadă din nou fericită, după 13 ani în care tatăl a decis pentru ea.

Britney Spears a zâmbit toată ziua, fiind evident că e fericită peste măsură să facă, în sfârșit, pasul cel mare. A purtat o rochie albă, de la Versace, la care a adăugat bijuterii făcute special de Stephanie Gottlieb. Machiajul a fost realizat de Charlotte Tilbury, iar petrecerea a avut loc la locuința vedetei din Thousand Oaks, California.

Nu rata: Nunta lui Britney Spears, la un pas să fie ruinată de fostul soț

Un invitat a povestit că prințesa muzicii pop a ajuns la locație într-o caleașcă superbă și că a ales o piesă clasică pe care să pășească spre altar: „I Can’t Help Falling In Love With You”, a lui Elvis Presley. După ceremonie, un Rolls Royce i-a escortat pe cei doi îndrăgostiți de la locația evenimentului, care a costat câteva milioane de dolari.

Britney Spears nu și-a chemat familia la propria nuntă

Britney Spears și Sam Asghari au ales să aibă doar câțiva apropiați alături într-o zi atât de specială, însă familia vedetei nu a avut ce să caute la eveniment. Avocatul ei, însă, Matthew Rosengart, cel care a eliberat-o de sub tutela tatălui, a avut un rol și chiar important la evenimentul mult așteptat.

Vezi și: Britney Spears a pierdut sarcina! Mesajul copleșitor al vedetei

„Aproximativ 100 de persoane” erau pe lista de invitați, „doar un singur membru apropiat al familiei”- fratele mai mare al vedetei, Bryan, mai spune o sursă din anturajul mirilor. Prietenii buni ai vedetei nu au lipsit, ba chiar au făcut spectacol în ziua cea mare pe care Britney Spears o aștepta cu sufletul la gură.

Ce vedete au participat la nunta anului de la Hollywood

Paris Hilton, Madonna, Donatella Versace și Drew Barrymore au ajuns printre primele la nunta luxoasă a lui Britney Spears, în California. Paris Hilton, cu care cântăreața a avut o relația extrem de apropiată la începutul anilor 2000, s-a pregătit în cel mai mic detaliu: a purtat o nuntă neagră, lungă, cu decupaje, accesorizând look-ul cu ochelari negri supradimensionați, meniți să o ferească de obiectivele fotografilor.

La cel mai recent eveniment monden a participat și mama Hilton, Kathy, în vârstă de 63 de ani, care a arătat fenomenal. A purtat o rochie scurtă, semitransparentă și o pereche de pantofi cu toc super înalt, fiind cel puțin la fel de sexy precum fiica sa. Madonna a avut același machiaj ca de obicei, iar coafura nu a fost cu nimic diferită față de vechile sale apariții. Imaginile momentului, în galeria foto de mai jos. 

Donatella Versace, care a și creat rochia de mireasă purtată de Britney Spears la nuntă a ajuns la imobilul din cartierul vedetelor din California într-o mașină sport. A zâmbit tot timpul, vizibil fericită pentru faptul că prietena ei se mărită într-un final. Drew Barrymore a venit însoțită de o prietenă, iar Maria Menunos a participat alături de soțul ei, Kevin Undergaro.

Mai multe