Adele, decolteu răvășitor pe Instagram. Și-a pus implanturi mamare?

2 februarie 2022 11:18   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Adele și-a uimit fanii, după ce a postat pe Instagram o poză în care artista își etalează decolteul generos, semn că ar fi trecut printr-o operație de mărire a sânilor. 

Adele, 33 de ani, este o artistă internațională incontestabilă, a cărei voci execepționale a captivat un mapamond întreg. Ea și-a făcut apariția în industria muzicală ca o tânără extrem de talentată cu o siluetă ce totuși nu se conforma standardelor de frumusețe din industria divertismentului. 

Cu toate acestea, Adele a demonstrat tuturor că talentul ei unul extrem de special, capabil să dărâme prejudecățile legate de imaginea unui artist din domeniul muzical. Adele și-a surprins fanii când a slăbit drastic mai mult de 50 de kilograme, astfel că de la o siluetă rubensiană, artista s-a transformat într-o adevărată divă, cu forme armonioase, trase prin inel. 

Fanii i-au apreciat efortul de a da jos kilogamele în plus, iar unii au criticat-o sub pretextul că ea ar trebui să își accepte corpul așa cum este. 

Adele nu a dat importanță gurilor rele și a continuat să-și impresioneze publicul cu muzica ei. Recent, cântăreața a postat o imagine pe Instagram, ce o arată cu decolteul la vedere, fapt ce i-a făcut pe unii să se gândească la faptul că și-ar fi mărit sânii cu ajutorul implanturilor cu silicon. 

Adele a generat un adevărat scandal din cauza anulării show-ului din Las Vegas

Majoritatea comentariilor la imaginea postată de Adele sunt criticii față de decizia artistei de a anula ultimul ei show din Las Vegas. Motivul oficial invocat de cântăreața britanică a fost pandemia de Covid-19, totuși au apărut mai multe zvonuri care spun cu totul altceva. 

Se pare că lui Adele nu i-a plăcut deloc sala de concerte unde urma să aibă loc spectacolul, iar echipta artistei a avut mari probleme cu instalarea aparaturii performante, din cauză că spațiul nu permitea acest lucru. 

De asemenea, Adele a intrat în conflict cu scenografa show-ului, Esmeralda Devlin, din cauză că artista voia ca fiecare detaliu să fie absolut perfect. 

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

Mai multe