Angelina Jolie îi are pe copii de partea ei! Aceștia nu vorbesc deloc cu Brad Pitt

20 iunie 2024 14:05   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Angelina Jolie (49 de ani) este o mamă împlinită! Ea are șase copii, Maddox (22 de ani), Pax (20 de ani), Zahara (19 ani), Shiloh (18 ani), Vivienne și Knox (15 ani), care o susțin pe deplin. După divorțul dureros de Brad Pitt (60 de ani), actrița nu a mai fost în nicio relație, concentrându-se mai mult pe carieră și pe copiii ei.

Zilele trecute, Angelina Jolie a venit pe covorul roșu de la Premiile Tony în compania fiicei Vivienne. Amândouă au câștigat trofee, în calitate de producător și asistent, pentru spectacolul Broadway „The Outsiders”.

S-au și asortat, Angelina purtând o rochie lungă din catifea verde, în timp ce fiica ei a optat pentru un costum. Mândră de Vivienne, Jolie a ținut-o de mână pe covorul roșu și a lăcrimat pe scenă când au primit premiul.

Pax l-a numit pe Brad Pitt „un nenorocit”

Momentul a readus în discuție relația frumoasă pe care Angelina Jolie, care deține o avere de 120 de milioane de dolari, o are cu toți cei șase copii ai ei. Aceștia au fost alături de ea pe covorul roșu la evenimente. În timpul liber, vedeta a fost surprinsă tot în compania lor, la concerte, cumpărături și plimbări.

Este deja cunoscut faptul că nici unul nu vorbește cu Brad Pitt, de care Angelina s-a despărțit în 2016, actele de divorț fiind finalizate abia în 2019. La acea vreme, a ieșit la iveală că actorul, care ar fi avut probleme cu alcoolul, ar fi fost violent cu ea, dar și cu cei mici. În centrul atenției a fost o presupusă ceartă ce a avut loc într-un avion privat, în care se afla toată familia Jolie-Pitt. În urma divorțului, actrița a fost cea care a obținut custodia copiilor, însă judecătorul i-a acordat lui Brad dreptul să îi vadă și să îi sune.

Între timp, copiii au crescut și și-au exprimat dorința de a se rupe cu totul de tatăl lor. Recent, fiul cel mare al Angelinei, Maddox, pe care actrița l-a adoptat în 2002 din Cambodgia, le-ar fi spus apropiaților că nici nu vrea să mai audă de tatăl lui. În schimb, el vrea să o protejeze pe Angelina Jolie, potrivit US Weekly. În 2020, Pax l-a numit pe tatăl lui un „nenorocit de talie mondială” și un „om oribil”, într-o postare pe Instagram. Mai mult, el a afirmat că toți frații lui tremurau de frica starului din „Fight Club” și că viața lor a fost un adevărat iad din cauza acestuia.

Prietenii lui Brad Pitt i-au luat apărarea prin presa americană, susținând că celebrul actor a fost foarte afectat de faptul că familia lui nu îi vorbește. Surse apropiate de starul de la Hollywood au dezvăluit că acesta o învinovățește în continuare pe Jolie. Cei doi au intentat procese unul împotriva celuilalt în ultimii ani, în urma unor neînţelegeri legate de afacerile şi proprietăţile pe care le au în comun, inclusiv o cramă în Franţa.

Shiloh a renunțat la numele Pitt

Shiloh Nouvel Jolie-Pitt a depus o cerere la Curtea Superioară a comitatului Los Angeles în data de 27 mai, în ziua în care a împlinit 18 ani, pentru a-şi schimba numele în Shiloh Nouvel Jolie. Ea este prima dintre frați care a depus o cerere legală de schimbare a numelui. Cu toate acestea, până acum Maddox și Vivienne au renunțat la folosirea publică a numelui de familie al tatălui lor. Shiloh este dansatoare, dar și actriță. Ea a fost vocea lui Shuai Shuai în „Kung Fu Panda 3”.

Mai multe