Angelina Jolie se iubește cu un rapper? E mai tânăr cu 9 ani decât ea

2 octombrie 2024 14:10   Vedete internaționale

Se zvonește că Angelina Jolie (49 de ani) ar fi într-o relație cu rapperul britanic Akala (40 de ani). Cei doi au fost văzuți zilele trecute la o petrecere în New York, organizată de actriță și de compania ei, Atelier Jolie, relatează tabloidul britanic Daily Mail.

Angelina Jolie a apărut în public de mai multe ori cu Akala, deși cele două vedete nu au confirmat încă relația.

Angelina Jolie și Akala ar fi împreună de peste un an

În august, ei au fost văzuți ieșind dintr-un hotel din Italia, în timpul Festivalului Internațional de Film de la Veneția. Publicația In Touch a susține că actrița se întâlnește cu muzicianul de „mai mult de un an”.

Zvonurile au început când Akala s-a alăturat lui Jolie și fiicelor ei Zahara, în vârstă de 19 ani, și Shiloh, în vârstă de 18 ani, la Festivalul literar Calabash din Jamaica, în luna mai a anului trecut. Conform martorilor oculari, Akala a fost foarte grijuliu cu starul de la Hollywood și cu fetele sale. Șase luni mai târziu, cei doi au fost surprinși luând cina împreună la Milano.

Pe lângă Zahara și Shiloh, Jolie și fostul ei soț, Brad Pitt, mai au patru copii, Maddox (22 de ani), Pax (20 de ani) și gemenii Vivienne și Knox (20 de ani).

Amândoi sunt implicați în cauze umanitare

Cu toate acestea, o persoană din interior a declarat pentru revista People că Jolie „este prietenă cu el și cu partenerul său de afaceri, Chanelle Newman”. Dar Jolie și Akala împărtășesc o legătură puternică, o a doua sursă declarând că: „Ei împărtășesc aceeași pasiune atunci când vine vorba de cauze sociale și umanitare. De-a lungul anilor, au făcut mai multe colaborări care se concentrează pe probleme globale precum drepturile omului. Angie are numai cuvinte de laudă la adresa lui”

Însă fanii nu sunt convinși, întrucât doar cu Akala a fost văzută Angelina Jolie ieșind de la un hotel și doar cu el merge des la cină în oraș. 

Mai multe