Asta da surpriză! Niște miri s-au trezit cu Keanu Reeves la nuntă! Video

1 septembrie 2022 10:50   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Un cuplu din Marea Britanie a avut parte de o nuntă de neuitat! Asta pentru că Nikki și James Roadnight s-au trezit în ziua cea mare cu un invitat-surpriză la care nu se aștepta nimeni: actorul Keanu Reeves (57 de ani).

Citește și: Keanu Reeves, cel mai sincer interviu! Ce spune despre moartea fetiței sale

„A fost foarte prietenos. Nu credeam că va veni!"

Starul și-a făcut apariția la evenimentul de la Fawsley Hall Hotel & Spa din Northamptonshire, după ce mirele l-a văzut anterior la bar și l-a invitat, în glumă, la nunta sa. Nu se aștepta, însă, ca acesta să ia în serios invitația. Nu numai că a apărut la nuntă, Keanu a făcut și poze alături de fericiții miri și de ceilalți nuntași. Se pare că și-a făcut timp să vorbească cu aproape toți invitații, care au rămas uluiți de cât de modest a fost.

Vezi și: Keanu Reeves și Winona Ryder, căsătoriți de preoți români. Iubiții din “Dracula” au avut o ceremonie atipică

A fost foarte prietenos. Nu credeam că va veni, dar totuși a fost grozav că soțul meu a vorbit cu el.”, a spus ulterior mireasa, potrivit revistei People. Reeves se afla în Anglia pentru filmările la un documentar despre Formula 1 și a vizitat recent și un pub de lângă Fawsley Hall, spre fericirea localnicilor de acolo.

Te-ar putea interesa și: Keanu Reeves, sărut adorabil prin geamul mașinii cu iubita Alexandra Grant! Cei doi sunt în Berlin de șase luni

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe