Keanu Reeves a donat 31 de milioane de dolari pentru cercetarea cancerului. Motivul emo╚Ťionant

5 ianuarie 2022

Actorul Keanu Reeves (57 de ani) este cunoscut drept cel mai generos ╚Öi mai modest dintre actorii de la Hollywood ╚Öi din motive ├«ntemeiate. Recent, Reeves a donat 31,5 milioane de dolari din salariul s─âu primit pentru rolul din Matrix pentru cercetarea cancerului. 

image
Keanu Reeves este unul dintre cele mai generoase staruri de la Hollywood Foto: Getty Images

Are o reputa╚Ťie pe m─âsur─â! To╚Ťi ├«l ╚Ötiu pe Keanu Reeves ca pe starul care face tot posibilul s─â semneze autografe pentru fani oriunde s-ar afla, s─â ajute echipele de produc╚Ťie ├«n timpul film─ârilor ╚Öi este recunoscut ╚Öi pentru c├ót de respectuos este cu fanii.

Exist─â un motiv personal emo╚Ťionant pentru care aceast─â cauz─â este at├ót de important─â pentru Keanu Reeves. ├Än 1991, sora lui, Kim, acum ├«n v├órst─â de 55 de ani, a fost diagnosticat─â cu cancer ╚Öi s-a luptat cu aceast─â boal─â crunt─â timp de aproape un deceniu, potrivit The Independent.

Keanu Reeves ar fi donat 70% din c├ó╚Ötigurile ob╚Ťinute din Matrix

Se spune că și-ar fi donat 70% din veniturile pe care le-a câștigat la Matrix, dar nu a confirmat acest lucru niciodată.

├Än 2009, el a dezv─âluit c─â are propria sa funda╚Ťie privat─â care ajut─â spitalele de copii ╚Öi cercetarea cancerului: ┬źAm o funda╚Ťie privat─â care func╚Ťioneaz─â de cinci sau ╚Öase ani ╚Öi ajut─â c├óteva spitale pentru copii ╚Öi cercetarea cancerului.Nu-mi place s─â-mi ata╚Öez numele, doar las funda╚Ťia s─â fac─â ceea ce face.┬╗

Potrivit unui raport din 2001 al Wall Street Journal, el a donat un procent din profiturile sale din Matrix echipelor de efecte speciale ╚Öi de design de costume. De asemenea, se pare c─â a acceptat reduceri de salariu ├«n timpul altor proiecte, astfel ├«nc├ót filmele s─â-╚Öi permit─â s─â atrag─â al╚Ťi actori, cum ar fi Al Pacino din Devil's Advocate.

A patra parte din saga Matrix, intitulat─â ÔÇ×ResurrectionsÔÇŁ, a fost lansat─â pe 22 decembrie 2021.

├Än 2020, a scos la licita╚Ťie un apel privat Zoom ├«n sprijinul organiza╚Ťiei Camp Rainbow, o organiza╚Ťie caritabil─â pentru cancerul copiilor din Idaho.

Keanu Reeves, cunoscut cu afec╚Ťiune drept ÔÇ×iubitul internetuluiÔÇŁ, este extrem de generos ╚Öi cu apropia╚Ťii lui. Starul le-a d─âruit colegilor s─âi ceasuri Rolex personalizate ╚Öi motociclete Harley Davidson. ╚śi acestea sunt doar c├óteva dintre faptele bune ale vedetei.

mihai rait dorel din las fierbiti are o sotie superba cum arata si cat de frumoasa este ana maria size19 jpg
1 vladimir putin coronavirus 1 jpg jpeg
kate middleton jpg jpeg
1 o femeie la laptop jpg jpeg
retete cartofi png
BeFunky collage (6) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
Johnny Depp a ajuns la urgen┼ú─â dup─â ce fosta so┼úie l a t─âiat ┼či l a b─âtut jpeg
IMG 1520 JPG
popescu si banica jpeg
claudia patrascanu gabi badalau jpeg
cub maria constantin animat gif
Kourtney Kardashian și Travis Barker s au căsătorit (10) jpg