Keanu Reeves a donat 31 de milioane de dolari pentru cercetarea cancerului. Motivul emoționant

Actorul Keanu Reeves (57 de ani) este cunoscut drept cel mai generos și mai modest dintre actorii de la Hollywood și din motive întemeiate. Recent, Reeves a donat 31,5 milioane de dolari din salariul său primit pentru rolul din Matrix pentru cercetarea cancerului. 

Keanu Reeves este unul dintre cele mai generoase staruri de la Hollywood Foto: Getty Images
Keanu Reeves este unul dintre cele mai generoase staruri de la Hollywood Foto: Getty Images

Are o reputație pe măsură! Toți îl știu pe Keanu Reeves ca pe starul care face tot posibilul să semneze autografe pentru fani oriunde s-ar afla, să ajute echipele de producție în timpul filmărilor și este recunoscut și pentru cât de respectuos este cu fanii.

Există un motiv personal emoționant pentru care această cauză este atât de importantă pentru Keanu Reeves. În 1991, sora lui, Kim, acum în vârstă de 55 de ani, a fost diagnosticată cu cancer și s-a luptat cu această boală cruntă timp de aproape un deceniu, potrivit The Independent.

Keanu Reeves ar fi donat 70% din câștigurile obținute din Matrix

Se spune că și-ar fi donat 70% din veniturile pe care le-a câștigat la Matrix, dar nu a confirmat acest lucru niciodată.

În 2009, el a dezvăluit că are propria sa fundație privată care ajută spitalele de copii și cercetarea cancerului: «Am o fundație privată care funcționează de cinci sau șase ani și ajută câteva spitale pentru copii și cercetarea cancerului.Nu-mi place să-mi atașez numele, doar las fundația să facă ceea ce face.»

Potrivit unui raport din 2001 al Wall Street Journal, el a donat un procent din profiturile sale din Matrix echipelor de efecte speciale și de design de costume. De asemenea, se pare că a acceptat reduceri de salariu în timpul altor proiecte, astfel încât filmele să-și permită să atragă alți actori, cum ar fi Al Pacino din Devil's Advocate.

A patra parte din saga Matrix, intitulată „Resurrections”, a fost lansată pe 22 decembrie 2021.

În 2020, a scos la licitație un apel privat Zoom în sprijinul organizației Camp Rainbow, o organizație caritabilă pentru cancerul copiilor din Idaho.

Keanu Reeves, cunoscut cu afecțiune drept „iubitul internetului”, este extrem de generos și cu apropiații lui. Starul le-a dăruit colegilor săi ceasuri Rolex personalizate și motociclete Harley Davidson. Și acestea sunt doar câteva dintre faptele bune ale vedetei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net