Bătălie între ținute la Premiile Grammy 2023! Iată cum au arătat vedetele pe covorul roșu

7 februarie 2023 8:27   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Ce seară istorică! Vedetele au defilat, duminică noapte, în rochii excentrice și opulente, la cea de-a 65-a ediție a premiilor Grammy, care a avut loc la Crypto.com Arena din Los Angeles. Click! îți arată care au fost cele mai frumoase ținute purtate de divele de peste Ocean. 

Beyonce

Beyoncé (41 de ani) a devenit cel mai premiat artist din istoria Grammy. Ea a primit patru premii duminică și a ajuns să aibă 32 de trofee în total. Se pare că n-are de gând să se oprească aici și vrea să își păstreze recordul istoric. Cântăreața, care are o avere de 500 de milioane de dolari, a uimit și cu ținuta ei. Diva a purtat o rochie Gucci, în culorile argintiu și auriu, care i-a evidențiat formele și decolteul generos.  

Bebe Rexha

Bebe Rexha (33 de ani) a fost și ea o apariție senzațională pe covorul roșu. Vedeta americană a venit îmbrăcată într-o rochie Moschino, de culoare roz, cu un decupaj îndrăzneț în zona bustului. Artista, care are o avere de 5 milioane de dolari, a accesorizat ținuta cu mănuși lungi asortate și tocuri cu platformă. 

Jennifer Lopez

Când vine vorba de stil, ne putem baza întotdeauna pe Jennifer Lopez (53 de ani). Diva portoricană a arătat spectaculos într-o rochie Gucci, albastră, cu aplicații strălucitoare și franjuri. Evident, nu a lipsit decolteul generos. J. Lo, care deține o avere de 400 milioane de dolari, a ales drept piesă de rezistență un colier cu diamante de la Bulgari. 

Cardi B

Nici Cardi B (30 de ani) nu s-a lăsat mai prejos! Ea și-a făcut apariția într-o rochie Gaurav Gupta, de culoare albastră. Ținuta a inclus detalii structurale în zona capului, un decupaj ce i-a scos în evidență talia și bustul, dar și o trenă lungă. Cântăreața, ce a strâns până acum o avere de 80 de milioane de dolari, nu a câștigat nici un premiu în acest an, dar a fost lăudată pentru ținuta ei extravagantă. 

Heidi Klim

Heidi Klum (49 de ani) este o prezență obligatorie pe covorul roșu! Modelul de origine germană nu ratează nici un eveniment și, desigur, nu se plânge nimeni să vadă o asemenea frumusețe. Vedeta a strălucit la premiile Grammy într-o rochie TheBlonds cu imprimeu tribal, detalii aurii și un decolteu foarte adânc. Heidi, care se laudă cu o avere de 19 milioane de dolari, a asortat rochia fără bretele cu o serie de brățări din aur. 

Meghan Fox

Actrița de 36 de ani, Meghan Fox, a ales o rochie albă lungă din colecția inspirată de „Alice în Țara Minunilor” a designerului libanez Zuhair Murad. Ținuta a avut corset cu ornamente din cristal, ce i-a scos actriței bustul în evidență. În ultimul timp, Meghan, cu o avere de 8 milioane de dolari, a devenit una dintre cele mai bine îmbrăcate vedete de pe covorul roșu.

Taylor Swift

Nu doar că a dobândit premiul Grammy pentru cel mai bun videoclip muzical, dar Taylor Swift (33 de ani) a și strălucit pe covorul roșu. Artista, care are o avere de 400 de milioane de dolari, și-a făcut apariția într-un compleu personalizat Roberto Cavalli, care a inclus un top cu mânecă lungă și o fustă cu talie înaltă, presărată cu cristale strălucitoare, accesorizată cu cercei din safir mov în valoare de 3 milioane de dolari de la Lorena Schwartz.

Adele

Optând întotdeauna pentru ținute lejere, dar totuși uimind, și de această dată Adele (34 de ani) a ales să poarte o rochie Louis Vuitton lungă cenușie din catifea, care avea o curea de țesătură asortată și volane în zona umerilor. Artista, ce deține o avere de 220 de milioane de dolari, a purtat bijuterii TIffany & Co.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe