Ben, uite ce-ai pierdut! Jennifer Lopez, topless după divorț: „Despărțirea aproape că m-a distrus”

10 octombrie 2024 13:33   Vedete internaționale

Jennifer Lopez (55 de ani) a vorbit pentru prima oară despre divorțul de Ben Affleck (52 de ani), într-un interviu emoționant acordat în noul număr al revistei Interview. Pe lângă mărturisirile sincere, diva și-a uimit fanii cu o ședință foto provocatoare, în care a pozat în costum de baie, dar și topless.

Jennifer Lopez nu regretă decizia de a divorța

Lopez și Affleck s-au iubit și în 2002, dar s-au despărțit în 2004. Cu toate acestea, s-au reunit peste două decenii mai târziu și au ajuns să se logodească în aprilie 2022, căsătorindu-se în Las Vegas mai târziu în acel an. Dar, nici de data asta n-a fost să fie. În august anul acesta, Jennifer Lopez și Ben Affleck au anunțat că divorțează, după doar doi ani de mariaj. Deși s-a ferit să vorbească despre despărțire până acum, J. Lo a ținut să facă lumină și să își exprime sentimentele.

„Trebuie să rămâi sănătos și complet. Trebuie să de descurci și pe cont propriu! Am crezut că am învățat acest lucru, dar nu a fost așa. Vara aceasta a trebuit să îmi spun: «Trebuie să merg mai departe singură. Trebuie să îmi demonstrez că pot face asta»”, a declarat Jennifer Lopez, care deține o avere de 400 de milioane de dolari, pentru sursa citată mai sus.

Întrebată dacă are vreun regret cu privire la despărțire, diva a subliniat că: „Nu am regretat nici o secundă. Dar asta nu înseamnă că nu m-a distrus aproape complet”. Jennifer a mai spus în timpul interviului că nu vrea o nouă relație momentan: „Nu caut pe nimeni”. Vorbind despre despărțirea de Ben Affleck, actrița de origine portoricană a mai spus că a făcut-o să se simtă extrem de singură.

„A fost al naibii de greu. M-am simțit singură și speriată. A fost foarte trist. Am trecut prin momente disperate. Dar m-am adunat și mi-am spus: «Aceste lucruri nu te vor ucide». Încă sunt capabilă să fiu fericită și singură. O relație nu mă definește. Nu trebuie să caut fericirea în alții. Trebuie să găsesc fericirea în propria persoană.

Pe vremuri, obișnuiam să spun că sunt un om fericit, dar mereu căutam pe cineva care să-mi fie alături. Dar am învățat că sunt bine și singură. Asta iubesc la viață, că nu există o destinație pe care trebuie să ți-o setezi. Ori evoluezi și mergi mai departe, ori mori. Iar eu nu vreau să mor”, a adăugat Lopez.

Pentru Jennifer, acesta este al patrulea divorț. Ea a mai fost căsătorită cu: Ojani Noa, în perioada 1997-1998, Cris Judd – 2001-2003 și Marc Anthony, între anii 2004-2014. Cu acesta din urmă, actrița are copii gemeni, pe Emme și Maximilian (16 ani).

La rândul său, Ben Affleck a mai fost căsătorit cu actrița Jennifer Garner (52 de ani), alături de care are trei copii, Violet (18 ani), Fin (15 ani) – ex Seraphina, și Samuel (12 ani).

N-au reușit să vândă casa

Conacul masiv al cuplului, din elegantul Beverly Hills, încă lâncezește pe piață. Ei au listat proprietatea în iulie pentru 68 de milioane de dolari, după ce au băgat milioane într-o renovare masivă, pentru a o face potrivită gusturilor lor. N-au găsit încă un nou proprietar, iar asta îi costă bani frumoși pentru întreținere: 283.666 de dolari în costuri lunare. Vila are 12 dormitoare și 24 de băi.

Vine la pachet cu un penthouse pentru oaspeți, o casă pentru angajați, o casă cu două dormitoare pentru paznici, un garaj pentru 12 mașini și o parcare pentru 80 de vehicule. Există un complex sportiv interior cu terenuri de baschet și o sală de sport complet echipată, un ring de box, un lounge și un bar.

Mai multe