Jennifer Lopez și Ben Affleck, moment tensionat. Au fost văzuți împreună pentru prima dată de la cererea de divorț. FOTO

Jennifer Lopez și Ben Affleck au fost surprinși pentru prima dată împreună de când au intentat divorțul. Cei doi păreau să fie destul de tensionați la Hotelul Beverly Hills.

Jennifer Lopez și Ben Affleck
Jennifer Lopez și Ben Affleck

Jennifer Lopez și Ben Affleck au apărut împreună după divorț

Actorul în vârstă de 53 de ani a fost surprins de paparazzi străini în momentul în care se apleca și gesticula, încercând să îi comunice ceva fostei sale partenere. Ulterior, cei doi au fost văzuți în mașină, iar actrița în vârstă de 55 de ani părea că a bufnit în plâns, deoarece își ștergea lacrimile, relatează Daily Mail.

Ben Affleck și Jennifer Lopez și-au dat întâlnire în prezența copiilor pe care îi au împreună, respectiv Jennifer Garner-Finn de 15 ani și Samuel de 12 ani. Mai mult, reuniunea lor a avut loc sub ochii gemenilor actriței din fostul mariaj cu Marc Anthony, respectiv Emme și Max în vârstă de 16 ani.

În documentele oficiale de divorț, depuse la Tribunalul din Los Angeles, celebra actriță de la Hollywood menționează data despărțirii de Ben Affleck ca fiind 26 aprilie, dar pe lângă asta, a specificat că nu au încheiat un acord prenupțial.

Actorii au trăit o poveste de dragoste tumultuoasă, însă la final s-au despărțit

Cuplul care a fost poreclit de presa străină „Bennifer”, și-a vândut locuința din Beverly Hills, iar artista și-a anulat turneul pe care îl avea programat pentru vara acestui an. Se pare că tensiunile între cei doi sunt departe de a se încheia.

Povestea de dragoste dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck a fost una plină de urcușuri și coborâșuri, dar și multe controverse. Cei doi s-au logodit inițial în anii 2000, după care au anulat nunta. La 20 decenii distanță, actorii și-au reluat relația, însă destinul i-a despărțit din nou și se pare că nu vor rămâne împreună până la capătul vieții, așa cum se întâmplă deseori în filmele în care joacă cei doi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
printele din olanda profimedia jpg
emily in paris jpg
Banner Nicolai Tand
stefania costache iumor jpeg
anca parghel png
sean diddy combs gettyimages jpg
nicole scherzinger costum baie plaja jpg
Banner Sarah j Sun
image
actualitate.net
image
actualitate.net