Irina Shayk este istorie! Cine este noua iubită a lui Bradley Cooper

13 iulie 2022 16:50   Vedete internaționale

Bradley Cooper, unul dintre cei mai râvniți actori de la Hollywood, iubește din nou și nu mai este liber! Fostul iubit al modelului Irina Shayk a făcut o nouă cucerire, iar identitatea acesteia i-a luat pe toți prin surprindere. 

Bradley Cooper și Irina Shayk s-au despărțit în anul 2019, după patru ani de relație. Atunci s-a zvonit că cea care le-ar fi spart casa ar fi fost Lady Gaga, de care Bradley s-a apropiat foarte mult în timpul filmării peliculei „A Star is Born". Iată că timpul a trecut și a demonstrat că între Brad și Lady Gaga nu a existat nimic mai mult decât o simpatie reciprocă și o prietenie sinceră. 

Conform publicațiilor de peste Ocean, Bradley este îndrăgostit până peste cap de Huma Abedin, om politic și nimeni alta decât mâna dreaptă a lui Hilary Clinton! Cei doi se întâlnesc, în secret de câteva luni, iar cea care i-a adus împreună a fost Anna Wintor, redactor-șef al revistei Vogue, conform publicației PageSix. 

Citește și: Bradley Cooper, surprins în timp ce se săruta cu un bărbat 

„Anna a făcut pe pețitoarea. Este prietenă foarte bună cu Bradley, iar pe Huma o adoră”, ar fi declarat o sursă apropiată cuplului, conform aceleiași publicații. Motivul pentru care Bradley și Huma nu doresc să se afișeze public este unul întemeiat: Femeia trece printr-un proces de divorț complicat de Anthony Weiner, fost congresman. 

Bradley Cooper și Irina Shayk încă au resentimente 

Bradley Cooper și Irina Shayk au trăit timp de patru ani o frumoasă poveste de iubire, din care a rezultat o fetiță adorabilă pe nume Lea de Seine. În 2019 s-au despărțit discret, după ce în presa din întreaga lume au apărut mai multe zvonuri conform cărora Bradley Cooper s-ar fi îndrăgostit irmediabil de Lady Gaga.

Vezi și: Nici după 2 ani, Irina Shayk nu vorbește de Bradley Cooper

Irina Shayk nu a dorit să vorbească niciodată public despre motivele rupturii, iar actorul a păstrat misterul asupra separării. Bradley și Irina păstrează legătura de dragul fiicei pe care o au împreună, însă nu pare să fie cale de împăcare între ei.

   Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe