Bradley Cooper, umilit în privința celor 7 nominalizări la Oscar

Talentul artistic pare să nu fie principalul ingredient al unei cariere de succes la Hollywood. Stăpânirea de sine și ignoranța pot fi salvatoare, în anumite momente.

stanga
dreapta
Bradley Cooper la Premiile Oscar
actorul american Bradley Cooper foto News
4 bradley profimedia 0673463300 jpg jpeg
Chimia dintre Lady Gaga şi Bradley Cooper nu poate fi ignorată  jpeg
bradley cooper new york 0 jpeg

A demonstrat-o celebrul actor Bradley Cooper. Invitat în cadrul podcast-ului „Smartless”, artistul a rememorat o scenă necunoscută publicului, petrecută în urmă cu patru ani la o petrecere privată. 

Provocări sau umilințe?

Un regizor, al cărui nume nu a dorit să îl dezvăluie, l-ar fi întrebat: „În ce fel de lume am ajuns să trăim? Tu ai strâns șapte nominalizări la Oscar și ea doar trei?”

Bradely Cooper nu a vrut să spună nici numele actriței despre care discutau, însă, întrebarea l-a șocat. „Cum a putut să fie atât de nemernic? E cazul să urăsc breasla aceasta? Mai bine să se ducă nabii el”, a povestit, în cadrul podcastului, Bradley, despre gândurile care i-au trecut în acel moment prin minte.

A preferat să rămână calm și să nu aibă o reacție deplasată, care i-ar fi putut afecta faima. Însă, a ținut să specifice că nu uită, chiar dacă iartă derapajele colegilor.

Citește și: Bradley Cooper, surprins când săruta pasional un bărbat, în New York

Nu a aflat vreodată dacă mesajul a fost o provocare sau pur și simplu o răutate a regizorului. De altfel, actorul a povestit că aceea nu a fost prima umilință.

În 2013, când era nominalizat pentru prima dată la Oscar, o actriță consacrată pe care nu o mai întâlnise până la acel moment față în față a venit și i-a spus, direct, „Felicitări! Ești demn doar să fii nominalizat”.

dependent de cocaină, înainte de a deveni celebru

Bradley Cooper a povestit că simțea că plutește de bucurie datorită nominalizării. Mesajul actriței, căreia, de asemenea, nu a dorit să îi dezvăluie identitatea, l-a lăsat fără replică. „Mă gândeam... Ce mama naibii e în neregulă cu oamenii din orașul acesta?”, a povestit el.

În același podcast, actorul a povestit despre alte greutăți întâmpinate pe parcursul carierei, cum ar fi dependența de narcotice, chiar în perioada de afirmare artistică. 

Citește și: Actorul Bradley Cooper, de nerecunoscut! Uite cum s-a transformat pentru noul lui film

Eram atât de pierdut și dependent de cocaină. Am suferit și o accidentare gravă, mi-am secționat tendonul lui Ahile. Bine că s-a consumat totul înainte de a cunoaște adevărata faimă”, a rememorat Bradley Cooper, care a devenit cunoscut publicului larg după succesul înregistrat de producția „Hangover”(n.r. Marea Mahmureală).

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

dani otil gabriela prisacariu
romanca rechin 1 png
Romaniţa Iovan şi Iulian Gogan jpeg
FotoJet jpg
andreea banica
printul harry profimedia 0685156749 jpg
Andreea, Cristi Balan
romanca rechin 2 png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
keith richards ozzy osbourne jpg
delia vacanta alpi4 png
Romaniţa Iovan şi Iulian Gogan jpeg
andreea banica
dani otil gabriela prisacariu
FotoJet jpg