Bradley Cooper, umilit în privința celor 7 nominalizări la Oscar

Ultima actualizare:

Talentul artistic pare să nu fie principalul ingredient al unei cariere de succes la Hollywood. Stăpânirea de sine și ignoranța pot fi salvatoare, în anumite momente.

A demonstrat-o celebrul actor Bradley Cooper. Invitat în cadrul podcast-ului „Smartless”, artistul a rememorat o scenă necunoscută publicului, petrecută în urmă cu patru ani la o petrecere privată. 

Provocări sau umilințe?

Un regizor, al cărui nume nu a dorit să îl dezvăluie, l-ar fi întrebat: „În ce fel de lume am ajuns să trăim? Tu ai strâns șapte nominalizări la Oscar și ea doar trei?”

Bradely Cooper nu a vrut să spună nici numele actriței despre care discutau, însă, întrebarea l-a șocat. „Cum a putut să fie atât de nemernic? E cazul să urăsc breasla aceasta? Mai bine să se ducă nabii el”, a povestit, în cadrul podcastului, Bradley, despre gândurile care i-au trecut în acel moment prin minte.

A preferat să rămână calm și să nu aibă o reacție deplasată, care i-ar fi putut afecta faima. Însă, a ținut să specifice că nu uită, chiar dacă iartă derapajele colegilor.

Citește și: Bradley Cooper, surprins când săruta pasional un bărbat, în New York

Nu a aflat vreodată dacă mesajul a fost o provocare sau pur și simplu o răutate a regizorului. De altfel, actorul a povestit că aceea nu a fost prima umilință.

În 2013, când era nominalizat pentru prima dată la Oscar, o actriță consacrată pe care nu o mai întâlnise până la acel moment față în față a venit și i-a spus, direct, „Felicitări! Ești demn doar să fii nominalizat”.

dependent de cocaină, înainte de a deveni celebru

Bradley Cooper a povestit că simțea că plutește de bucurie datorită nominalizării. Mesajul actriței, căreia, de asemenea, nu a dorit să îi dezvăluie identitatea, l-a lăsat fără replică. „Mă gândeam... Ce mama naibii e în neregulă cu oamenii din orașul acesta?”, a povestit el.

În același podcast, actorul a povestit despre alte greutăți întâmpinate pe parcursul carierei, cum ar fi dependența de narcotice, chiar în perioada de afirmare artistică. 

Citește și: Actorul Bradley Cooper, de nerecunoscut! Uite cum s-a transformat pentru noul lui film

Eram atât de pierdut și dependent de cocaină. Am suferit și o accidentare gravă, mi-am secționat tendonul lui Ahile. Bine că s-a consumat totul înainte de a cunoaște adevărata faimă”, a rememorat Bradley Cooper, care a devenit cunoscut publicului larg după succesul înregistrat de producția „Hangover”(n.r. Marea Mahmureală).

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
loredana groza de nerecunoscut la ultima aparitie jpg
WhatsApp Image 2024 02 25 at 14 48 32 logo jpeg
image png
Oana plânge la căpătâiul mamei sursa Click!
Simona Gherghe trista scaled e1701771347422 1200x676 logo webp
fiul lui Pepe jpg
petre roman la mioara (1) jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net