Care a fost ultima dorință a actriței Shannen Doherty. Nu a mai apucat să-și îndeplinească visul

16 iulie 2024 7:57   Vedete internaționale

Shannen Doherty a pierdut lupta cu cancerul, la vârsta de 53 de ani. Din păcate, celebra actriță cunoscută pentru rolurile interpretate în „Beverly Hills 90210” și „Charmed” s-a stins din viață înainte de a își îndeplini o mare dorință.

Sâmbătă, pe 13 iulie, Shannen Doherty a pierdut lupta cu cancerul la numai 53 de ani. Vedeta serialului „Beverly Hills, 90210” a vorbit, cu doar câteva luni înainte să se stingă din viață, despre cea mai mare dorință a sa, din păcate, însă, nu a mai apucat niciodată să-și îndeplinească visul.

„Mi-am dorit ca și el să aibă acea parte a sa împlinită”

Doherty, care a lansat cel mai recent episod al podcast-ului „Let's Be Clear” cu doar câteva zile înainte de decesul ei, a dezvăluit într-un episod din ianuarie că și-a dorit din suflet să devină mamă și chiar a făcut demersuri în acest sens. Prima dată, artista fusese diagnosticată cu cancer la sân în 2015. Doi ani mai târziu, anunța bucuroasă că a intrat în remisie, pentru ca în 2019, din nefericire, boala să revină și să se extindă. Înainte de a-i reveni cancerul, a încercat cu disperare să rămână însărcinată cu fostul ei partener.

„Nu doar că mi-am dorit un copil pentru mine, dar mi l-am dorit pentru soțul meu. L-am vrut pentru căsnicia noastră. Mi-am dorit ca și el să aibă acea parte a sa împlinită. Așa că, atunci când a fost momentul să luăm acea decizie, aveam nevoie de FIV și am făcut mai multe runde”, a spus Shannen Doherty, potrivit tabloidului People.

De asemenea, tot în cadrul podcast-ului ei, „Let’s Be Clear”, actrița a lăsat instrucțiuni clare despre felul în care cei dragi trebuie să gestioneze rămășițele ei pământești. „Vreau ca rămășițele mele să fie amestecate cu cele ale câinelui meu și apoi amestecate amândouă cu cenușa tatălui meu. Nu vreau să fiu înmormântată și nici incinerată”, a ținut să precizeze vedeta încă de la începutul anului.

Mai multe