Ce picioare sexy are Zendaya! A făcut senzație la Săptămâna Modei de la Paris

2 octombrie 2024 14:47   Vedete internaționale

Zendaya (28 de ani) a captivat toată atenția, marți, în ultima zi a Săptămânii Modei de la Paris. Vedeta americană, care se laudă cu o avere de 22 de milioane de dolari, a purtat o ținută ieșită din comun, la show-ul Louis Vuitton

. Zendaya a optat pentru un sacou supradimensionat cu umeri ridicați și o fustă bufantă de culoare bej, relatează Harper’s BAZAAR. În partea de jos, starul din „Challengers”, actrița a ales să poarte un dres din plasă, care i-a scos în evidență picioarele lungi și sexy și o pereche de pantofi negri, cu tocul cui și botul ascuțit.

În ceea ce privește bijuteriile, Zendaya a adăugat niște cercei cu cerc de aur și mai multe brățări și inele. Și pentru a completa ansamblul, ea a purtat o geantă de mână din piele neagră. 

Cum se menține Zendaya în formă

Zendaya nu urmează o dietă extem de strictă din punct de vedere caloric. De-a lungul anilor, ea și-a păstrat silueta de model, deși nu a ținut un regim alimentar specific. Vedeta, care este vegetariană de mulți ani, a declarat că dimineața uită să mănânce, dar atunci când o trage cineva de mânecă să o facă, preferă să consumela micul dejun clătitele cu ciocolată. 

La prânz, Zendaya mănâncă supe instant cu noodles. La cină, ea consumă în general salate și, aproape mereu, înghețată.

Cu toate acestea, ea se ține departe de mâncările de tip fast-food, dar asta nu înseamnă că nu se atinge de ele niciodată. Uneori, îi place să mănânce cartofi prăjiți și hamburgeri vegetarieni, atunci când se duce la restaurantele fast-food. 

Zendaya  este actriță, cântăreață și model. Ea se iubește de mai mulți ani cu actorul britanic Tom Holland (28 de ani). Deși relația lor este cât se poate de serioasă, nu sunt logodiți și nici nu au de gând să facă nunta prea curând.

Mai multe