Zendaya, cel mai sexy „robot”. A purtat o ținută inedită, la premiera noului său film

Zendaya (27 de ani) a făcut furori la premiera mondială a noului său film, „Dune: Partea a doua”, care a avut loc la Londra, joi seară. Superba actriță americană a purtat o ținută cu inspirație robotică, semnată de Thierry Mugler, care face parte dintr-o colecție veche din 1995.

Zendaya a purtat o ținută metalică, semnată de Mugler, la premiera noului film Dune
Zendaya a purtat o ținută metalică, semnată de Mugler (Foto: Profimedia)

Zendaya, care se laudă cu o avere de 22 de milioane de dolari, a întors toate privirile la eveniment. Costumul metalic haute-couture a fost în ton cu estetica futuristă a noii pelicule, în care joacă alături de  Timothée Chalamet și Florence Pugh.

Ansamblul metalic a avut și decupaje transparente în zona sânilor, a posteriorului și a picioarelor, dând o notă sexy acestei ținute atipice. Zendaya, care este actriță, cântăreață și model, se iubește din anul 2017 cu actorul britanic Tom Holland (27 de ani). Deși relația lor este cât se poate de serioasă, nu sunt logodiți și nici nu au de gând să facă nunta prea curând.

Ce dietă ține Zendaya

Zendaya susține că nu urmează o dietă prea strictă din punct de vedere caloric. De-a lungul anilor, ea și-a păstrat silueta de model. Vedeta, care este vegetariană, a declarat că dimineața uită să mănânce, dar atunci când o trage cineva de mânecă să o facă, preferă la micul dejun clătitele cu ciocolată.

La prânz, Zendaya mănâncă supe instant cu noodles. La cină, Zendaya consumă salate și, aproape mereu, înghețată.

În general, se ține departe de mâncările de tip fast-food, dar asta nu înseamnă că nu se atinge de ele niciodată. Uneori, îi place să mănânce cartofi prăjiți și hamburgeri vegetarieni la restaurantele fast-food.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net