Cum iese Jennifer Lopez în oraș, atunci când Ben Affleck nu e prin preajmă! Ținuta cu care a întors priviri

25 aprilie 2022 6:53   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Jennifer Lopez e o logodnică modernă, care știe cum să-și gestioneze timpul astfel încât să se împartă și între relație, carieră și prieteni. Recent, celebra cântăreață a fost surprinsă în timpul unei ieșiri în oraș, „ca fetele”, fără viitorul soț Ben Affleck. 

Jennifer Lopez și actorul Ben Affleck au o relație echilibrată se pare și, deși tocmai ce au anunțat că s-au logodit, nu sunt văzuți mereu numai împreună, asemenea cuplurilor în care partenerii par deja lipiți unul de celălalt.

Cum iese Jennifer Lopez în oraș, atunci când Ben Affleck nu e prin preajmă

Artista, în vârstă de 52 de ani, a fost văzută în orașul Los Angeles, petrecând alături de mai mulți prieteni, publicând și în mediul online câteva imagini din timpul „serii fetelor”, așa cum chiar ea a denumit-o.

Așa cum era de așteptat, vedeta internațională nu putea să nu marcheze și o apariție odată cu ieșirea sa, astfel că J Lo a optat pentru o rochie care a atras atenția celor din jur din toate punctele de vedere.

Atât culoarea ținutei, de un roșu coral aprins, cât și croiul acesteia, rochia fiind destul de scurtă, i-au pus artistei silueta în evidență, aceasta reușind cu siguranță să întoarcă multe priviri. Cu toate acestea, outfit-ul ales nu a fost deloc unul decoltat, având chiar un guler în zona gâtului, astfel că întreaga atenție s-a concentrat către picioarele vedetei, care nu au dezamăgit!

Citește și: Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au logodit din nou. Solista este la șasea logodnă

J Lo poartă brand-uri celebre și la o simplă ieșire cu prietenii

În ceea ce privește încălțările, Jennifer a purtat o pereche de cizme înalte, peste genunchi, de culoare neagră, însă un detaliu din zona tocului a ieșit în evidență, acesta fiind tot de culoare roșie, asortându-se, astfel, cu rochia aleasă de vedetă.

Celebra casă de modă Louboutin are în colecția sa pantofi cu talpă roșie, așadar, cel mai probabil, acesta este brand-ul care a creat cizmele purtate de artistă. În privința poșetei însă, Jennifer s-a îndreptat către Chanel, purtând o geantă albă, inscriptionată cu celebrul logo, care costă în jur de 13.000 de euro.

Citește și: Ce a făcut-o pe Jennifer Lopez să rupă logodna de Alex Rodriguez

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe