Cum și-ar fi înscenat moartea cele mai cunoscute vedete și personalități istorice. Cele mai ciudate teorii ale conspirației lansate de fani

10 aprilie 2024 20:31   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Indiferent dacă cred sau nu în ele, de-a lungul timpului, oamenii au lansat mai multe teorii în ceea ce privește moartea suspectă a celor mai cunoscute vedete de la Hollywood și a personalităților istorice. Ce spun ele?

Pentru a face față emoților, deoarece decesul idolului sau pur și simplu moartea celebrităților poate genera sentimente de neputință în rândul fanilor, au fost lansate teorii ale conspirației pentru a trece pentru traună.

Michael Jackson

De exemplu, Michael Jackson a murit la 25 iunie 2009, la vârsta de 50 de ani, după ce inima i s-a oprit din cauza unei intoxicații severe cu anestezic. Cu toate acestea, mulți oameni cred că artistul și-a înscenat, de fapt, moartea pentru a scăpa de datorii.

John F. Kennedy

Asasinarea lui John F. Kennedy la 22 noiembrie 1963 a stârnit, de asemenea, o serie de teorii ale conspirației. De pildă, unii au crezut că moartea lui JFK a fost cauzată de extratereștri. De fapt, asasinatul a avut loc în centrul orașului Dallas, în timp ce președintele se afla într-o mașină cu soția sa Jacqueline. Un bărbat pe nume Lee Harvey Oswald l-a împușcat și l-a ucis. Asasinul a fost ucis înainte de începerea procesului și, prin urmare, nu a putut fi judecat.

Abraham Lincoln

La fel ca și asasinarea lui John F. Kennedy, moartea lui Abraham Lincoln, cel de-al 16-lea președinte al Statelor Unite ale Americii, este înconjurată de numeroase teorii. Unii cred că Abraham Lincoln nu a murit cu adevărat în 1865, ci a supraviețuit sub diferite identități pentru o perioadă mult mai lungă de timp, sau că moartea sa a fost rezultatul unui ritual ocult. De fapt, Lincoln a fost asasinat de actorul de teatru John Wilkes Booth în timp ce se uita la o piesă de teatru.

Marilyn Monroe

În ceea ce privește moartea lui Marilyn Monroe, versiunea oficială este că a fost o moarte accidentală în urma unei supradoze de medicamente, dar unii cred că, de fapt, a fost otrăvită în mod deliberat de către membrii Illuminati, ca urmare a numeroaselor sale relații secrete cu bărbați importanți. Se crede că moartea actriței ar fi împiedicat scurgerea unor informații periculoase, conform clickpentrufemei.ro.

Mai multe