Ce mânca Marilyn Monroe în fiecare dimineață. Obiceiul peste care nu sărea niciodată

Ultima actualizare:

Marilyn Monroe, unul dintre cele mai mari sex-simboluri ale secolului XX, rămâne o figură fascinantă și adorată de milioane de fani până în prezent. În ciuda glamour-ului și farmecului său iconic, puțini știu despre obiceiurile alimentare neobișnuite ale actriței, în special despre micul dejun pe care îl savura în fiecare dimineață.

Marilyn Monroe. Foto: arhiva.
Marilyn Monroe. Foto: arhiva.

Obiceiul alimentar ciudat al lui Marilyn Monroe

Într-un interviu acordat revistei Pageant în septembrie 1952, Monroe a dezvăluit un obicei alimentar care ar fi fost considerat ciudat chiar și pentru acea perioadă. Micul dejun al celebrei actrițe consta în două ingrediente aparent simple: lapte și ouă crude.

Marilyn descria ritualul său matinal: "Înainte să fac dușul de dimineață, îmi încălzesc o cană de lapte pe plita încinsă pe care o țin în camera de hotel. După ce s-a încălzit, pun în el două ouă crude, amestec cu furculița și îl beau în timp ce mă îmbrac. Adaug în amestec și o capsulă de multivitamine. Mă îndoiesc că vreun doctor ar putea să prescrie un mic dejun mai hrănitor pentru o femeie care muncește mult și care se grăbește".

Ce consuma vedeta în restul zilei

Această combinație neobișnuită de lapte și ouă crude era parte integrantă a dietei ei, iar Monroe argumenta că această alegere alimentară o hrănea în mod corespunzător și îi oferea energia necesară pentru programul său intens.

În restul zilei, vedeta prefera să consume alimente bogate în proteine, cum ar fi friptura de vită, costițele de miel sau ficatul, iar garnitura consta adesea din morcovi cruzi.

Cu toate că dieta ei părea simplă, pentru Marilyn Monroe era cheia menținerii siluetei de invidiat. Actrița argumenta că această alegere alimentară îi permitea să se bucure de mici plăceri, precum oprirea la gelateria Wil Wright pentru un desert cu ciocolată, care a devenit o obișnuință regulată pe drumul spre casă.

Cu aceste obiceiuri alimentare neobișnuite, Marilyn Monroe a reușit să păstreze o aparență fizică uimitoare și să rămână în memoria colectivă ca o stea strălucitoare a Hollywood-ului clasic.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net