Băutura pe care Marilyn Monroe o consuma în fiecare dimineață. Ai nevoie de doar două ingredient banale, iar beneficiile pentru sănătate sunt garantate

Marilyn Monroe, o icoană a frumuseții și a eleganței, era renumită pentru regimul ei de viață și rutinele de frumusețe. Unul dintre secretele sale cel mai bine păstrate era băutura pe care o consuma în fiecare dimineață, care nu avea nevoie decât de două ingrediente simple, o combinație de lapte și ou. Această băutură nu doar că îi oferea un început revigorant în fiecare zi, dar ara și beneficii incredibile pentru sănătate.

Marilyn Monroe, o icoană a frumuseții și a eleganțe. Sursa: Click.
Marilyn Monroe, o icoană a frumuseții și a eleganțe. Sursa: Click.

Ingrediente necesare pentru prepararea acestei băuturi extrem de sănătoase

- 1 ou crud, proaspăt și de înaltă calitate

- 1 pahar de lapte proaspăt

Care sunt beneficiile pentru sănătate ale combinației de lapte cu ou crud

Această băutură pe care o consuma Marilyn Monroe în fiecare dimineață are numeroase beneficii pentru sănătate. Iată câteva dintre cele mai importate, vei vrea și tu să o încerci:

Proteine de calitate: Ouăle sunt surse excelente de proteine de înaltă calitate, esențiale pentru refacerea și dezvoltarea țesuturilor musculare.

Nutrienți esențiali: Ouăle sunt bogate în nutrienți esențiali precum vitamina D, vitamina B12, fier și zinc, susținând sănătatea generală a organismului.

Energie și sătietate: Această băutură furnizează energie durabilă și menține senzația de sațietate, ajutând astfel la gestionarea poftei de mâncare în timpul zilei.

Calcium pentru oase și dinți sănătoși: Laptele este o sursă excelentă de calciu, esențial pentru sănătatea oaselor și a dinților.

Promovarea sănătății pielii și a părului: Proteinele și nutrienții din această băutură contribuie la menținerea sănătății pielii și la promovarea unui păr strălucitor și puternic.

Aport de antioxidanți: Ouăle conțin antioxidanți, precum luteina și zeaxantina, care sunt benefice pentru sănătatea ochilor.

Cum se prepară

Pentru a pregăti această băutură revitalizantă, trebuie doar să amesteci oul crud și laptele într-un blender până când obții o consistență omogenă. Consumă această băutură dimineața pentru a începe ziua cu energie și vitalitate, urmând exemplul legendarului star de la Hollywood, Marilyn Monroe.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Michelle Obama  sursa foto   Shutterstock jpg
image png
jkvhbklkl jpg
eva longoria rochie elie saab cannes2024 profimedia jpg
anca badiu jpeg
WhatsApp Image 2024 05 19 at 15 33 54 jpeg
banner loredana groza png
florin piersic jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net