De-a dreptul ireal! Ce surpriză i-au pregătit românii lui Johnny Depp, în timpul concertului din Capitală / VIDEO

9 iunie 2023 12:27   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Astăzi, 9 iunie, superstarul Johnny Depp schimbă prefixul, împlinind vârsta de 60 de ani. Celebrarea zilei sale de naștere l-a prins pe meleaguri românești, după ce joi seară a susținut un concert în București, împreună cu trupa Hollywood Vampires. În timpul show-ului, fanii i-au oferit o surpriză de neuitat.

Vreme de câteva ore, Johnny Depp, Alice Cooper și Joe Perry (Aerosmith) au susținut un concert de zile mari în fața zecilor de mii de români care nu au putut absenta de la show-ul incendiar din Capitală. Piese consacrate din repertoriul lui David Bowie, The Who, Led Zeppelin și Motorhead au răsunat la Romexpo, dar surpriza pe care fanii i-au oferit-o lui Johnny Depp nu va fi uitată prea curând de către consacratul artist internațional.

Românii i-au cântat „La mulți ani!” lui Johnny Depp

Deși nu a fost integrată în repertoriul artistului, varianta piesei „La mulți ani!” în limba engleză a fost fredonată integral de către admiratori, dedicată lui Johnny Depp cu ocazia împlinirii vârstei de 60 de ani.

Starul internațional a fost mai mult decât încântat, fiind de-a dreptul emoționat de surpriza românilor. Johnny Depp le-a mulțumit acestora „din inimă” și a menționat faptul că românii au fost cei care i-au cântat „La mulți ani”, într-un număr atât de mare. Momentul a fost filmat și postat pe rețelele de socializare, devenind viral.

Margherita de la Clejani, fotografie alături de Johnny Depp

Nu mai reprezintă pentru mulți o surpriză faptul că familia Clejanilor se cunoaște de ani de zile cu starul internațional, mai ales că Viorica și Ioniță de la Clejani i-au cântat de nenumărate ori lui Johnny Depp, în America.

Venirea lui în România nu a fost trecută cu vederea de către fiica celor doi artiști, care s-a numărat printre vedetele privilegiate de a ajunge în culisele concertului lui Johnny Depp, din București. Margherita de la Clejani s-a fotografiat alături de artistul de pe hotare și a postat fotografia pe rețelele de socializare.

Mai multe