Demi Moore a slăbit 20 de kilograme. Cum a reușit vedeta să facă acest lucru

5 septembrie 2024 12:00   Vedete internaționale

Demi Moore, una dintre cele mai apreciate actrițe de la Hollywood, a trecut printr-o transformare fizică remarcabilă în timpul filmărilor pentru noul său film de horror, The Substance. Deși rolul i-a adus în prim-plan o schimbare fizică semnificativă, pierzând aproximativ 20 de kilograme, aceasta a venit la pachet și cu dificultăți de sănătate care i-au afectat profund starea fizică și emoțională.

Într-un interviu recent acordat publicației Los Angeles Times, Demi Moore a dezvăluit că, pe lângă pierderea semnificativă în greutate, s-a confruntat cu o afecțiune severă – zona zoster. Aceasta a fost o consecință directă a stresului și a intensității filmărilor. „În prima săptămână de pauză, în care doar Margaret Qualley (care joacă clona personajului meu) lucra, am făcut zona zoster. Și apoi am slăbit aproximativ 20 de kilograme”, a spus actrița.

În The Substance, Demi Moore interpretează o celebritate în vârstă de 50 de ani, care încearcă să se întinerească temporar cu ajutorul unui medicament experimental. Rolul său a cerut o intensitate fizică și emoțională extremă, care a dus la pierderea în greutate și la provocări de sănătate. „Trebuie să pleci simțind că ai pus totul pe masă”, a adăugat Moore. „Acesta este tipul de efort pe care vrei să-l aduci unui astfel de rol”.

Citește mai multe pe canal33.

Mai multe