Divele sexy au înfruntat canicula în costume de baie electrizante! Uite cum au apărut pe plajă unele din cele mai dorite femei din lume

20 iulie 2023 16:53   Vedete internaționale

La soare te poţi uita, dar la ele ba! Divele de peste Ocean au înfruntat căldura din ultimele zile bălăcindu-se în tot felul de staţiuni exclusiviste şi etalându-şi siluetele tonifiate, la plajă. Nimeni nu s-a plâns, căci toţi au admirat siluetele lor perfecte. Unele au ales costume de baie întregi, altele mai curajoase şi-au expus trupurile în bikini minusculi.

Eva Longoria (48 de ani) şi-a etalat formele într-un costum de baie întreg, de culoare roz-bombon, în timp ce a înfruntat canicula din Spania. Actriţa din  „Neveste Disperate”, care are o avere de 80 milioane $, s-a bucurat de mare, în Marbella, alături de soţul ei, José Bastón (55 de ani) şi de fiul lor, Santiago Enrique (4 ani).

Chiar dacă s-a bălăcit în apă, Eva nu şi-a dat jos bijuteriile scumpe, un inel cu diamant de 23 de carate, o pereche de cercei din aur, un lanţ preţios şi mai multe brăţări. Ca să nu facă insolaţie, Longoria a avut grijă să poarte o pălărie de paie.

Heidi Klum (50 de ani) arată incredibil de bine! Supermodelul de origine germană a demonstrat acest lucru recent, în timp ce se afla la plajă în Sardinia, Italia. Superba blondă a ales să poarte un costum de baie roz, care i-a scos în evidenţă silueta de manechin.

Heidi, care deţine o avere de 160 milioane $, se află de mai bine de o săptămână în Porto Beach, alături de soţul ei, muzicianul Tom Kaulitz (33 de ani).

Izabel Goulart (38 de ani) a oferit cele mai sexy apariţii la plajă din ultima vreme. Fostul „îngeraş” de la Victoria’s Secret a atras toată atenţia la o piscină din Mykonos, Grecia.

Izabel, care are o avere de 5 milioane $, a ales să poarte un costum de baie extrem de sexy format din două piese, în culorile roz şi alb. A fost „păzită” de privirile însetate ale bărbaţilor de iubitul ei fotbalist, Kevin Trapp (33 de ani).

Sofía Vergara (51 de ani) a anunţat zilele trecute că divorţează de Joe Manganiello (46 de ani), după şapte ani de mariaj, dar nu pare că suferă deloc! Actriţa de origine columbiană se află într-o vacanţă de vis în oraşul italian Ravello.

Diva, care se laudă cu o avere de 180 milioane $, arată incredibil de bine pentru vârsta ei şi nu se sfieşte să îşi expună corpul. Vedeta a făcut plajă într-un costum de baie întreg, de culoare albastru, care i-a accentuat trupul tonifiat şi formele voluptoase. „Chiar dacă eşti atât de fierbinte, eu tot te iubesc, Ravello”, a scris Sofía Vergara, pe pagina sa de Instagram.

Kylie Jenner (25 de ani) s-a bronzat şi ea la soare, zilele trecute, doar că nu în Europa, ci acasă la ea, în California. Focoasa brunetă s-a fotografiat la piscină, într-un bikini minuscul de culoare verde.

Deşi are doi copii, Stormi (5 ani) şi Aire (1 an), vedeta şi-a păstrat silueta. Kylie, care are o avere de 700 milioane $, adoră să aibă pielea bronzată şi a început să stea la plajă încă din mai, iar rezultatele se văd de la o poştă.

Rita Ora (32 de ani) şi-a etalat cu mândrie pătrăţelele de pe abdomen, pe o plajă din Sydney, Australia. Cântăreaţa britanică, care a strâns până acum o avere de 30 milioane $, a optat pentru un costum de baie din două piese, de culoare verde.

În zona abdomenului lucrat din greu la sală, artista şi-a pus un lănţişor de aur, un accesoriu pe care ea adoră să îl poarte, ori de câte ori are ocazia.

Mai multe