Doliu în lumea muzicii. Membrii unei trupe nominalizate la Grammy au murit într-un accident aviatic în drum spre concert

28 iulie 2024 12:47   Vedete internaționale

Trei membri ai unui faimos grup american s-au stins din viață, vineri, 26 iulie, în urma unui grav accident aviatic. Formaţia lor fusese inclusă în Hall of Fame, în 2016, și a fost nominalizată de mai multe ori la Grammy.

Trei membri ai grupului gospel The Nelons, din Atlanta, Jason, Kelly și Amber, au murit într-un accident aviatic care a avut loc vineri, 26 iulie. De asemenea, soțul lui Amber, Nathan Kistler, și trei prieteni - asistenta familiei, Melodi Hodges, dar şi pilotul Larry Haynie și soția acestuia, Melissa Haynie - au murit în accidentul produs în jurul orei local 13.00, care a avut loc deasupra statului american Wyoming, la nord de orașul Gillette, în drum spre Alaska, unde urmau să participe la un eveniment. Șapte persoane și-au pierdut viața în total.

Potrivit unui comunicat transmis de şefii comitatului Campbell, unde avionul s-a prăbușit, accidentul a provocat un incendiu pe care pompierii locali au fost chemați să-l stingă. Consiliul Naţional pentru Siguranţa Transporturilor investighează incidentul, dar momentan nu se cunoaște cauza accidentului.

Trei membri ai trupei The Nelons au muit în drum spre concert 

Autumn Nelon Streetman, membră a grupului nominalizat la premiile Grammy, a confirmat pe Instagram decesul părinților și surorii sale, deși ea nu se afla la bordul avionului. La câteva ore după accidentul tragic, ea a exprimat recunoștință fanilor pentru „rugăciunile, dragostea și suportul oferit”.

Vă mulțumesc pentru rugăciunile care au fost deja extinse pentru mine, soțul meu, Jamie, și băiețelul nostru care se va naște în curând, precum și pentru părinții lui Jason, Dan și Linda Clark”, a transmis ea, pe reţelele de socializare.

Familia Nelon a format unul dintre cele mai importante grupuri din istoria gospel-ului american și a fost inclusă în Gospel Music Association Hall of Fame în 2016. Grupul a fost înființat în anii 1970 de Rex Nelon. Trupa a fost nominalizată la trei premii Grammy şi a lansat zeci de albume. Între cele mai mari hituri ale grupului se numără „I Shall Not Be Moved”, „Come Morning” și „We Shall Wear a Robe and Crown”. În plus, Kelly a avut o carieră de actriță, având un rol în drama „Resurrection” difuzată de ABC.

Mai multe